maillots m3 25bcfee2 faa5 4492 9df1 a71886c0d913

Sirokon äärimmäisen kevyet M3-pyöräilypaidat

Lähes jokainen pyöräilijä tykkää ajaa nopeasti. Fiksu, hyvin suunniteltu ja tasapainoinen harjoittelu on paras tapa tämän mahdollistamiseksi. Myös sellainen teknologia, joka voi auttaa meitä kehittymään, on aina tervetullutta. Tästä syystä me Sirokolla olemme päättäneet luoda pyöräilypaidan, joka on kevyempi ja aerodynaamisempi kuin M2-mallistomme paidat: ylpeänä esittelemme uuden M3-pyöräilypaitamallistomme. Todettakoon, ettemme ole olleet erityisen luovia malliston nimeämisessä. Mutta hei – numero 3 tulee heti 2:n jälkeen, joten miksipä tehdä asioista vaikeampia kuin tarpeen, kun tärkeintä kuitenkin on, että M3-paidat ovat hengittävämpiä ja kevyempiä kuin M2-paidat? Tutustutaanpa seuraavaksi näiden uusien pyöräilypaitojen kaikkiin ominaisuuksiin yksityiskohtaisesti pitäen mielessä yhden tärkeän faktan: M3-paita painaa 25 % vähemmän kuin M2.

Materiaali

Mikroperforoitu kangas tarjoaa erinomaista kosteudenhallintaa, huomattavaa keveyttä ja mukautuvuutta, kiitos polyesterin ja elastaanin eksklusiivisen yhdistelmän. Tuloksena on kevyt, nopeasti kuivuva ja erittäin hengittävä paita jokapäiväiseen käyttöön. Paita sopii täydellisesti korkeisiin lämpötiloihin (erityisesti kesällä) sekä haastaviin, nopean vauhdin kisoihin tai treeneihin, joiden aikana kehomme tuottavat paljon lämpöä ja jolloin vaatteidemme täytyy saada ne viileiksi ja kuiviksi niin nopeasti kuin mahdollista. Se sopii erinomaisesti myös sisäharjoitusvastuksella tehtäviin intensiivisiin, hikisiin treeneihin.

Muotoilu

Paidan muotoilu on ideaali yli 25 °C:een lämpötiloihin ja/tai korkeatehoiseen treenaamiseen. Kaikki M3-malliston paitojen paneelit onkin valmistettu äärimmäisen kevyestä, joustavasta ja mikroperforoidusta materiaalista. Hihojen ja selän materiaali on ohuempaa ja kevyempää kuin etupaneelin materiaali. Tämä mahdollistaa hieman paremman suojan rintakehän alueelle ilman, että ilmankierto vaikeutuu. Ilman kiertämisen tavoitteena on helpottaa lämmön hajaantumista ja hien haihtumista.

Pääntie

Matala kaulus on myös valmistettu mikroperforoidusta kankaasta. Koko-, hoito- ja pesuohjeet löytyvät printattuina kauluksen sisäpuolelta. Näin on säästetty sekä paidan painossa että onnistuttu estämään tarpeettomien merkintöjen hankaaminen ihoa vasten. Paita on varustettu myös pehmeällä Sirokon logolla saumassa, joka yhdistää pääntien ja hihat sekä etu- ja takapaneeleissa tarjoten mukavuutta ja täydellisen istuvuuden.

Hihat

Ribatut raglan-hihat istuvat täydellisesti, kiitos niiden joustavan kankaansa, joka auttaa pitämään paidan paikoillaan ilman tarvetta lisäominaisuuksille. Hihat ovat tarpeeksi pitkät tarjoamaan parempaa suojaa UV-säteitä vastaan.

Vyötärö

Paidan alareuna sisältää joustavan nauhan tavaramerkki-silikonipinnoillamme. Se auttaa pitämään paidan optimaalisessa asennossa parantaen sen istuvuutta ja aerodynaamisia ominaisuuksia.

Taskut

Paita on varustettu kolmella klassisella takataskulla sekä yhdellä, myöskin taakse sijoitetulla vetoketjutaskulla. Kolme ensiksi mainittua ovat suuria ja niihin pääsee helposti käsiksi – niissä on tarpeeksi tilaa säilyttämään suuria älypuhelimia, pyörän varaosia sekä välipaloja pitkille reiteille. Kangas on tavallista, ei mikroperforoitua, joten taskuissa voi pitää jopa painavampiakin tavaroita. Joustava ylähelma pitää kaikki taskuihisi säilömäsi tavarat turvallisesti paikoillaan varmistaen, etteivät ne putoa vauhdissa. Vetoketjutasku sopii loistavasti avainten ja muiden erityisen tärkeiden tavaroiden säilyttämiseen.

Vetoketju

Vetoketjuista puheen ollen, löytyy M3-malliston paidoista myös puoliautomaattinen SBS-lukitus. Koko vetoketjua suojaa sisäosan mikroperforoitu kangas varmistamaan optimaalisen mukavuuden kaulan alueelle, ehkäisemään hiusten tarttumista, ihovaurioita ja ärsytystä sekä suojaamaan bib-shortseja. Vetimellä varustettu puoliautomaattinen vetoketju tarkoittaa sitä, ettei se liu’u vapaasti, ellei vedintä nosteta tiettyyn pisteeseen saakka. Tässä pisteessä lukituspinni vapautuu ja vetoketjun voi vetää helposti ylös tai alas. Niin kauan, kuin pinni osoittaa alaspäin, ei vetoketju avaudu tai sulkeudu, minkä ansiosta voit avata tai sulkea paitaa siihen asti kuin haluat ilman, että täytyisi huolehtia vetoketjun liukumisesta ylös tai alas itsestään.

m3 oberalp maillot cycling frontal

Tiivistettynä perustuu Sirokon M3-paitamallisto äärimmäisen kevyiden ja mikroperforoitujen kankaiden käyttöön sekä aerodynaamisen muotoiluun. Tämä kaikista paidan paneeleista löytyvä erinomaisesti hengittävä kangas takaa erittäin hyvän hien imeytymisen ja vaatteen äärimmäisen nopean kuivumisen. Sen Race Slim Fit -leikkaus mukautuu ajajan asentoon pyörällä vähentäen ilmanvastusta. Tämä tekee Sirokon M3-mallista täydellisen paidan kilpailuihin, intensiivisiin treeneihin ja vuoden kaikkiin kuumiin päiviin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on merkitty *

Suositellut artikkelit