Vuodenajat vaihtuvat – #iamsiroko


Ruskan ilmestyminen puihin ja kukoistavan vihreyden vaihtuminen keltaisen, oranssin ja punaisen sävyihin, ei pelkästään edusta siirtymää kesästä syksyyn, vaan myös muutoksia arkeemme ja niihin lajeihin, joita harrastamme – sekä tietysti siihen, kuinka ja milloin niistä nautimme.

Pyöräilyä rakastaville tämä toimii täydellisenä ajankohtana lähteä polkemaan syrjäisille teille ja kartoittamattomille poluille, joiden maisemissa syksy luo mitä upeimpia spektaakkeleita. Nautimme ajaessamme pitkin pudonneiden lehtien täyteisiä katuja ja kirpsakka aamuilma muistuttaa taas pukemaan päälle muutaman lisäkerroksen.

Talviurheilukausi on myös ihan nurkan takana ja pohjoisella pallonpuoliskolla voidaan pian ryhtyä odottelemaan ensilumen satamista. Laskettelukeskukset alkavat valmistautumaan kautta varten ja niin myös me täällä Sirokolla. Olemme valmistautuneet tulevaan työskennellen intensiivisesti kuukausien ajan toivoen, että tuotteistamme on asiakkaillemme paljon iloa ja että ne täyttävät heidän odotuksensa ja jopa ylittävät ne, päästen käyttöön heti, kun tunturit peittyvät valkoiseen peitteeseensä.

Pitkän kesäkauden jälkeen urheiluihmiset sopeutuvat hiljalleen tähän uuteen vaiheeseen. Aamun juoksulenkille täytyy nyt pukea tuulitakki ja syksyn päivä päivältä aikaistuva hämärä tuo oman maagisen tunnelmansa iltatreeneihin.

Myös kuntoilun maailmassa on muutoksia ilmassa. Palaillessamme takaisin töihin ja kouluun kesäloman jäljiltä, muokkaantuvat treenirutiinimme uusiin aikatauluihin sopiviksi. Salit ovat pullollaan heitä, jotka haluavat päästä takaisin hyvään kuntoon, sekä heitä, jotka haluavat ylläpitää työllä ja tuskalla ansaittua kroppaansa talvikauden juhlia odotellen.

Ja mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa terveyttä ja energiaa kuin treenaamalla ja pysyttelemällä aktiivisena? Onhan asia niin, että aivan kuten luontokin muuttuu sopeutuen uuteen normaaliin, niin teemme mekin. Ja tämä heijastuu toki käyttämiimme vaatteisiin, valitsemiimme aktiviteetteihin sekä tapaan, jolla juhlistamme elämää.

Joten, kun seuraavan kerran puet pitkähihaista pyöräilypaitaasi tai etsit talviurheiluvaatteitasi varaston perukoilta, muista, että jokaiseen vuodenaikaan liittyy oma taikansa. Kaikki me muutumme, kehitymme ja otamme vastaan muutoksen voidaksemme nauttia elämästä täysin rinnoin. Jaa kaikki nämä ihanat hetkesi meidän kanssamme hashtagilla #iamsiroko

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on merkitty *

Suositellut artikkelit