Cover SK12

Kasvetaan yhdessä: Siroko-vaatteet tytöille ja pojille

Me Sirokolla tiedämme, että lapsilla on ihan omat mielipiteensä siitä, mitä he haluavat päällensä laittaa. Näillä mielipiteillä ei mitä todennäköisimmin ole mitään tekemistä sen kanssa, mitä heidän elämänsä aikuiset ajattelevat. 

Olemme kaikki olleet joskus lapsia ja muistamme kerran jos toisenkin, kun meidän on täytynyt pukea päällemme jokin meille hankittu ei-niin-mieluinen vaatekappale. Tuolloin olemme vain toivoneet kasvavamme nopeasti siitä ulos, jotta vaate periytyisi pikkusisaruksellemme (jonka vuoro on jatkaa siitä kärsimistä). Tavallaan jokainen meistä on siis ollut vanhempiemme tyylien ja makujen uhri. Äiti ja isä: annamme teille anteeksi, sillä tiedämme, että teitte sen kaiken rakkaudesta meihin.

Mitä, jos itse kuitenkin katkaisisit tämän sukupolvien syklin ja kysyisit lapsilta, mistä he tykkäävät ennen, kuin ostat heille vaatteita? Kuka tietää, ehkä he haluavat jotain täysin muuta, kuin olisit kuvitellut. Tai ehkä he näkevät sinut roolimallinaan ja haluaisivat itsekin pukeutua niihin siisteihin Siroko-vaatteisiin, joita itse käytät.

Juuri näin tapahtui meille täällä Sirokolla. Kotona, kaupungilla ja talviurheillessa alkoivat lapsemme kyselemään: “Miksen minäkin voi käyttää samanlaisia vaatteita, kuin sinä?”. Jouduimme tuolloin vastaamaan, ettei Sirokolla ollut lasten vaatteita. Ja tämän toteaminen tyttärillemme ja pojillemme tuntui varsin ikävältä meistä Sirokon työntekijöistä. Mikä harmi!

Tästä intoutuneina ryhdyimme työn touhuun ja loimme kokonaisen malliston vaatteita, joita voivat käyttää niin omat lapsemme kuin kaikki muutkin maailman tytöt ja pojat. Valikoimasta löytyvät niin arkivaatteet jokapäiväiseen elämään kuin lämpimät ja käytännölliset asut, joita voi käyttää talvilajeissa tai arkipukeutumisessa pitämään lapset lämpiminä ja luonnonvoimilta suojattuina.

Kylmiin päiviin ja talviurheiluun

Lasten talviurheilumallistomme sisältää tuotteita aina välttämättömistä asusteista, kuten pipoista ja hanskoista, haalarihousuihin, eristettyihin takkeihin sekä lämpimiin laskettelu- ja lautailuvaatteisiin. Jokainen malliston vaate on huolella suunniteltu heijastelemaan viimeisimpiä trendejä ja varustettu sellaisilla leikkauksilla ja tyyleillä, jotka eivät ikä- tai sukupuolirajoja tunne. Haluamme perheen pienimpien tuntevan olonsa kuin aikuisiksi roolimalleikseen! Juuri tästä syystä monet lasten vaatedesigneista ovatkin samoja kuin ne, jotka löytyvät myös aikuisten mallistostamme.

image 5

Esimerkiksi nostamme eristetyn lasten takin, joka on suunniteltu kasvamaan pienten seikkailijoiden mukana. Takin Growing system -järjestelmän ansiosta hihoja on helppo pidentää jopa 4 cm. Takki on myös varustettu ekologisella Sorona® Aura -eristyksellä, joka on osin kasvipohjainen ja helposti kierrätettävä. Lämmin ja ekologinen samaan aikaan – siis täydellinen kombo!

Takki tarjoaa 10 000 mm:n vedenkestävyyden ja sen hengittävyysluokitus on 10 000 g/m²/päivä. Nämä ominaisuudet pitävät lapset kuivina ja heidän olonsa mukavina kaikissa talviseikkailuissa. Vetoketjun suojaläppä sekä irrotettava lumilukko muodostavat suojaavan kilven, joka estää tuulta tai lunta pääsemästä takin sisälle.

Sisäpuolella on pehmeä mikrofleece-vuori tuomaan lisämukavuutta. Säädettävä huppu on kypärän kanssa yhteensopiva. Säädettävät tarranauhahihansuut ja joustavat hihansuiden resorit auttavat pitämään lämmön sisällä.

Takki sisältää myös kaikenlaisia taskuja, joita lapsesi saattavat tarvita: kaksi vetoketjullista sivutaskua, joissa voi lämmitellä käsiään, multimediatasku rinnassa sekä vetoketjullinen kyynärvarren hissilipputasku.

snow kids

Toinen oleellinen elementti talvilajien harrastamiseen ovat haalarihousut. Niissä on samat ominaisuudet kuin eristetyssä takissakin: 10 000 mm:n vedenpitävyys ja hengittävyysluokitus 10 000 g/m²/päivä, Sorona® Aura -eristys ja Growing system. Lisäksi ne on varustettu tiivistetyillä saumoilla, vedenpitävillä lumilukoilla, tarranauhoilla säädettävillä ja joustavilla henkseleillä, pukeutumista helpottavalla sivuvetoketjulla sekä viidellä taskulla (yksi cargo-etutasku tarranauhakiinnityksellä, kaksi vetoketjullista sivutaskua ja kaksi cargo-takataskua tarranauhakiinnityksillä).

Takki ja haalarit ovat kaksi tärkeää osaa talviurheilumallistossamme, mutta älä myöskään unohda seuraavia:

  • Lämpökerrastot, setit, jotka koostuvat housuista ja t-paidasta. Voidaan käyttää myös pyjamana.
  • Lämpösukat, jotka pitävät lapsesi jalat lämpiminä ja kuivina
  • Hanskat ja rukkaset, jotka suojaavat käsiä niin lumiukkojen rakennusurakassa kuin talvilajeja harrastaessa. Vedenkestävät ja auttavat säilyttämään miellyttävän lämpötilan.
  • Värikkäät ja mukavat pipot, jotka on suunniteltu käytettäväksi kylmissä lämpötiloissa
  • Kaulanlämmitin tuomaan lisäsuojaa tuulelta ja kylmyydeltä.

Lifestyle-vaatteet arkipäiviin

jacket kids

Me Sirokolla olemme sitä mieltä, että lasten muodin ei tulisi olla ainoastaan designiltaan siistiä, vaan myös mukavaa käyttää (kaiken keppostelun lomassa). Haluamme lapsiemme voivan mennä ulos, leikkiä ja juoksennella sekä nauttia ihan jokaisesta tämän ihanan elämänvaiheen hetkestä.

Lifestyle-vaatemallistomme avulla voivat perheen pienimmät ottaa arjen haasteet vastaan tyylillä ja mukavuudella. Leikkaukset sopeutuvat täydellisesti niin poikien kuin tyttöjen käyttöön, mahdollistaen miellyttävän ja vapaan liikkumisen. Lisäksi kankaiden pehmeys ja mukavuus ovat ideaaleja jopa herkimmillekin ihoille.

Löydät verkkokaupastamme vaatteita ja asusteita aina kaikkiin päivittäisiin aktiviteetteihin sopivista sukista takkeihin ja fleecepaitoihin, jotka suojaavat lapsia kylmältä.

sherpa kids

Esimerkiksi aikuisten malliston sherpa- ja toppatakit ovat myös saatavilla versioina pojille ja tytöille – nyt myös he saavat mahdollisuuden kokea näiden käytännöllisten, mukavien ja lämpimien vaatteiden hyödyt. Olemme myös valmistaneet lasten versiot paksuista fleeceistä, talven must have -paidoista, jotka ovat uskomattoman pehmeitä ja tuovat ekstrakerroksen lämpöä. Talvilajien harrastaminen tai kävely kaupungilla pakkasessa ei koskaan ole tuntunut näin mukavalta ja lämpimältä!

Ei myöskään unohdeta t-paitoja, huppareita sekä collegepaitoja ja -housuja, jotka sopivat enemmän kuin hyvin tyttäriemme ja poikiemme arkipäiviin:

  • 100-prosenttisesta puuvillasta valmistetut lyhyt- ja pitkähihaiset t-paidat crewneck-päänteillä ja klassisina väriyhdistelminä, jotka sopivat tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.
  • Puuvillan ja polyesterin seoksesta valmistetut hupparit ja collegepaidat omaperäisillä ja katseenkiinnittävillä printeillä.
  • Joggersit säädettävällä, kiristysnauhalla varustetulla vyötäröllä, takataskulla ja nilkkoihin ulottuvilla joustavilla lahkeensuilla. Sopivat täydellisesti yhteen sekä t-paita- että collegepaita-/hupparidesignien kanssa.
kids sweat

Lyhykäisyydessään voisimme siis todeta, että pojille ja tytöille suunnattu vaatemallistomme yhdistelee käytännöllisyyttä ja tyyliä, taaten, että lapset ovat aina valmiina seikkailuihin – tapahtuivat ne sitten laskettelurinteissä tai takapihalla. Tutustu laatuun ja designiin, joita tarjoamme auttaaksemme perheen pienimpiä nauttimaan talvesta mukavasti ja lämpimästi. Toivomme koko sydämistämme, että vaatteemme täyttävät tyttäriesi, lastenlastesi, veljenpoikiesi, sisarentyttäriesi ja siskojesi odotukset – ja että kun he kasvavat aikuisiksi, haluavat he yhä käyttää Siroko-vaatteita, tosin kenties muutaman koon suurempina.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on merkitty *

Suositellut artikkelit