Cover 156

Siroko-gravel-pyöräilyvaatteet: designia, käyttömukavuutta ja kestävyyttä joka maastoon

Muutaman viime vuoden aikana tapahtuneen gravel-pyöräilyn suosion kasvuun on olemassa monia syitä alkaen teknologisista kehitysaskelista, kuten levyjarruista tai tubeless-renkaista. Ne ovat mahdollistaneet mukavien, turvallisten, tehokkaiden ja monipuolisten gravel-pyörien saapumisen jokaisen pyöräilijän saataville. Ja huomioon on toki otettava myös pandemia ja sen mukanaan tuoma pyöräbuumi. Pyöräilijät löysivät gravel-pyöräilyn tavakseen paeta liikennettä ja nauttia luonnosta samalla uusia reittejä tutkien ja uudenlaisia haasteita kohdaten. Tälle harrastukselle ei ole olemassa parempaa matkakumppania kuin gravel-pyörä, joka on suunniteltu pyöräilyyn monissa eri maastoissa.

Tämä pyöräilyn alalaji on tullut jäädäkseen ja siksi tarjoammekin oman gravel-pyöräilymallistomme, joka pitää sisällään vaatteita ja varusteita, jotka ovat aivan yhtä monipuolisia ja mukavia käyttää kuin pyörä itsekin. Tässä blogijulkaisussamme esittelemme ihka ensimmäiset tuotteemme tästä mallistosta, joka on suunniteltu vastaamaan asiakkaiden toiveeseen saada miellyttäviä käyttökokemuksia, oli niitä käyttävä pyöräilijä minkä tyyppinen tahansa.

Tekninen gravel-t-paita

image 18

Saatavilla on kaksi mallia kahdessa eri värissä, savenpunaisessa ja beigessä. T-paidat on valmistettu nopeasti kuivuvasta Coolmax®-kankaasta, jonka hengittävyys on täydellinen, kiitos sen kosteutta siirtävien ominaisuuksiensa. Paitojen kylki- ja selkäosissa on mikroperforoidut paneelit parantamaan ilmanvaihtoa ja takana on vetoketjullinen tasku pienille esineille.

Niiden regular fit -istuvuus ei ole liian ihonmyötäinen, mutta ei toisaalta liian löysäkään, joten se tuntuu päällä mukavalta.

Saatavilla olevat koot: XS–XXL.

Maastokuvioitu gravel-pyöräilypaita

image 17

Auttaaksemme sinua sulautumaan paremmin ympäristöösi, olemme sisällyttäneet gravel-mallistoomme maastokuvioidun lyhythihaisen pyöräilypaidan vihreänä ja harmaana sekä maastokuvioidun pitkähihaisen pyöräilypaidan mustavihreänä.

Nämä pyöräilypaitamallit perustuvat suosituimpiin M2-pyöräilypaitoihimme, ja niillä onkin sama kangas, yksityiskohdat ja leikkaus, tosin maastokuvioiduissa versioissa on lisäksi joitain eksklusiivisia yksityiskohtia. Tutustu tähän syväluotaavaan arvosteluumme M2-pyöräilypaidoistamme tästä blogipostauksesta, jos kaipaat niistä lisätietoa.

Cargo-malliset gravel-bib-shortsit

image 20

Näiden bib-shortsien design on perinteinen, mutta säilytystilaa niissä on enemmän kuin tavallisesti. Sirokon cargo-mallisissa bib-shortseissa on neljä taskua; kaksi sivuilla ja kaksi alaselässä. Niihin mahtuvat täydellisesti esineet, kuten energiapatukat, avaimet, puhelin ja minimonitoimityökalu tai mitä tahansa muita välttämättömiä tavaroita, joita saatat tarvita kesken matkan. Taskujen mesh-rakenne haihduttaa lämpöä ja joustava nauha mahdollistaa taskujen helpon käytön ja estää esineitä luiskahtamasta ulos.

Ne on suunniteltu mukaviksi ja käytännöllisiksi, ja tästä syystä ne sisältävät runsaan säilytystilan lisäksi myös seuraavat:

  • Elastic Interface® -säämiskä, joka on valmistettu Italiassa kierrätysmateriaaleista. Pehmeä mikrokuitukangas bakteriostaattisilla ominaisuuksilla sekä erinomainen joustavuus ja hengittävyys pitämään nivusalueen raikkaana ja kuivana. Täydellistä mukavuutta jopa pidemmillä pyöräilymatkoilla.
  • Nopeasti kuivuva italialainen MITI-kompressiokangas tuomaan käyttömukavuutta ja täydellistä istuvuutta.
  • Laserleikatut henkselit tuovat hyvää tukea ilman epämukavuuden tunnetta.
  • Mesh-takapaneeli parempaa hengittävyyttä varten.
  • Leveät joustonauhat lahkeensuissa varustettuna liukumista ehkäisevällä silikonipainatuksella. Suunniteltu erityisesti sopeutumaan reisien muotoihin ja pitämään bib-shortsit paikoillaan.
  • UPF 50 -luokitus.
MG 6604

Saatavilla mustana (Berg) ja beigenä (Rocket). Koot XS–XXL.

Gravel-shortsit

MG 7027 1200x810 1

Perinteiset shortsit, jotka on mukautettu niin käytännöllisiksi ja mukaviksi pyörän selässä käytettäessä kuin mahdollista. Aivan kuten gravel-pyörienkin, on tämän tyyppisten shortsien tärkein ominaisuus niiden monipuolisuus. Voit käyttää teknisten gravel-t-paitojemme kanssa aivan yhtä hyvin pitkällä pyörämatkalla kuin ruokakaupassakin.

Tällaisia shortseja on tarjolla joko säämiskällä tai ilman. Me Sirokolla päädyimme designiin, joka ei sisällä säämiskää, jotta voit halutessasi käyttää bib-shortseja niiden alla. Bib-shortseja suositellaan käytettäväksi yli kahden tunnin pyörämatkoilla, mutta kaikki riippuu toki pyöräilijästä, pyörästä, satulasta, maastosta, tahdista jne. Lyhyesti sanottuna, kaikki riippuu sinusta ja siitä, minkä koet mukavimmaksi.

Valley 810x1200 1

Shortsimme on valmistettu ekstrajoustavasta sekä äärimmäisen lujasta ja kevyestä kankaasta. Tämä mahdollistaa liikkumanvapauden, nopean kuivumisen ja kestävyyden. Jalkoja vasten osuva kangas sisäpuolella on vieläkin kevyempää käyttömukavuuden ja hengittävyyden parantamiseksi.

Kuten arvata saattaa, eivät ne ole yhtä tiukat kuin tavalliset bib-shortsit. Istuvuus on rento ja mukava, mutta tarpeeksi ihoa myötäilevä, jotta shortsit eivät lähde lepattamaan tuulessa tai pullistele epämukavasti tuulen päästessä niiden sisälle, kun pyöräilet. Shortsit pitää paikoillaan joustava vyötärönauha, joka on varustettu painonapilla.

Mitä säilytystilaan tulee, on näissä shortseissa kaksi etutaskua ja yksi vetoketjullinen takatasku. Jos tarvitset lisäsäilytystilaa, voit pukea cargo-malliset gravel-bib-shortsit niiden alle. Jos säilytystilaa on kuitenkin jo tarpeeksi, voit käyttää näiden shortsien kanssa minkä tahansa muun tyyppisiä bib-shortseja tai olla käyttämättä sellaisia lainkaan.

Saatavilla on kaksi mallia: Block mustana ja Valley ruskeana. Koot XS–XXL.

Gravel-sukat

image 16

Nämä sukat muistuttavat klassisia S1-pyöräilysukkiamme, mutta ovat kevyemmät, hengittävämmät ja mukavammat jalassa. Ne on valmistettu 92-prosenttisesti polyamidista ja 8-prosenttisesti elastaanista yhdistelmässä eri tarkoituksia ajavia kankaan kuviointeja. Jalkapöydän alue on mikroperforoitu optimaalista hengittävyyttä varten ja vahvistetut ja saumattomat kantapään ja varpaiden alueet tekevät sukasta lujan ja parantavat kulutuksenkestoa. Kompressioalueet jalkaosassa ja jalkaholvin kaistaleella takaavat käyttömukavuuden ja estävät sukkaa liikkumasta paikoiltaan. Sukat on myös varustettu leveällä elastisella sukansuulla, minkä ansiosta paine jakaantuu tasaisesti ilman, että sukat tuntuisivat liian tiukoilta jaloissa.

Saatavilla kolmessa väriyhdistelmässä: musta + harmaa, khaki + musta ja sinappi + ruskea. Saatavilla kolme kokoa: XS–S, M–L ja XL–XXL.

Gravel-hanskat

image 21

Sirokon gravel-pyöräilyhanskat on erityisesti suunniteltu suojaamaan käsiä ja samalla takaamaan mukavan ja turvallisen otteen ohjaustangosta. Niitä voidaan käyttää 10–30 ºC:een lämpötiloissa. Kämmenten ergonomiset geelityynyt vaimentavat tärinää ja kämmenselän mesh-kangas mahdollistaa optimaalisen hengittävyyden.

Gravel-hanskat on lisäksi varustettu näkymättömillä saumoilla ja ranteen tarranauhakiinnityksellä, jonka ansiosta hanskat on helppo pukea ja riisua. Ne on varustettu UPF 30+ -luokituksella, ja niiden kanssa voi käyttää puhelinta ja muita kosketusnäytöllisiä laitteita, kiitos etusormen ja peukalon päiden johtavan materiaalin.

Gravel-ohjaustankolaukku

image 22

Kuten näet tästä vuoden 1907 Pariisi–Roubaix’n kilpailussa otetusta valokuvasta, ovat tämän tyyppiset, ohjaustankoon kiinnitettävät laukut olleet aina melkoisen yleisiä pyöräilijöiden keskuudessa. Nyt – kiitos gravel-pyöräilyn – ne ovat tehneet paluun, ja ryminällä. Voit käyttää ohjaustankolaukkua pitääksesi mukana kaikenlaisia esineitä ja työkaluja, joita säilyttäisit normaalisti vaatteiden taskuissa, satulalaukussa tai työkalupullossa. Ohjaustankolaukku ei ole pelkästään kätevä paljon tilaa vievien tai useiden tavaroiden mukana pitämiseen, vaan myös siksi, että sen ansiosta niihin pääsee helposti käsiksi (tiedät varmaan kuinka vaikeaa on yrittää kurotella energiapatukkaa pyöräilypaitasi taskusta kesken matkan).

image 19

Meillä Sirokolla on kaksi mallia; Rainforest mustana ja Yellowstone keltaisena. Molemmat on valmistettu erittäin lujasta ja vettä hylkivästä polyamidikankaasta. Ne kiinnitetään ohjaustankoon kahdella säädettävällä hihnalla sekä joustavalla turvanyörillä, joka kierretään emäputken ympärille. 4-litraisessa pääosastossa on yksi mesh-sisätasku ja kaksi lisätaskua pienille esineille. Toinen osasto on ulkotasku, joka on koristeltu kahdella merkillä, joista neliskulmainen on heijastava takaamaan näkyvyyttä teillä.

Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä, laukun mukana tulee ylimääräinen olkahihna, joten sen voi ottaa mukaansa minne tahansa. Näin sinun ei tarvitse huolehtia omaisuudestasi, jos sinun on esimerkiksi käveltävä jonnekin ja jätettävä pyöräsi vahtimatta.

Loppujen lopuksi sekä gravel-pyöräilyä varten tarvittavat vaatteet että tarvikkeet riippuvat hyvin paljolti henkilökohtaisista mieltymyksistä, pyörämatkojen intensiteetistä ja kestosta sekä sää- ja tieolosuhteista. Tästä syystä Sirokon gravel-varusteet on suunniteltu sopimaan yhteen alalajin monipuolisuuden kanssa, mikä tekee niistä moneen käyttötarkoitukseen sopivia. Ja, kukin tyylillään – jokainen valitkoon juuri ne vaatteet ja tarvikkeet, jotka parhaiten sopivat tarpeisiinsa riippumatta siitä, mitä varten ne on alun perin luotu.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on merkitty *

Suositellut artikkelit