maillots m2 b6f5b933 b154 4bc4 8824 72a8e83d628d

Siroko M2 -mallisto: edulliset ja toiminnalliset pyöräilypaidat naisille ja miehille

Jos totta puhutaan, ei aloittelijatason pyöräily ole edullinen urheilulaji, kun sitä verrataan esimerkiksi jalkapalloon, koripalloon tai yleisurheiluun. Enemmän rahaa kuluu pyörän ostamiseen sekä perusvarusteiden hankkimiseen. Jos haluaisit pyöräilykärpäsen puraisun innoittamana aloittaa lajin tai päivittää urheiluvaatekaappiasi jo jonkin aikaa sitä harrastettuasi liikenevän budjetin ollessa kuitenkin tiukka, ei kannata heittää lusikkaa nurkkaan. Meiltä Sirokolta löydät etsimäsi. M2-mallistosta löydät edullisia miesten ja naisten pyöräilypaitamalleja sekä pitkä- että lyhythihaisina versioina. Mallisto on korkealaatuinen ja sisältää valikoiman eri designeja, värejä ja kokoja aina XS:stä XXL:ään. Ennen kuin jatkat pidemmälle tutustuaksesi malliston paitojen pääominaisuuksiin, tarkasta artikkelimme, jossa opastamme hyvän pyöräilypaidan valinnassa. Näin voit pian itsekin todeta M2:n olevan loistava ja edullinen valinta.

Materiaali

pinerolo maillot cycling lookbook 04

M2-paidoissa on käytetty kahta materiaalityyppiä. Molemmat niistä ovat hengittäviä ja joustavia, mutta sisältävät eri yhdistelmiä elastaania ja polyesteriä ollen eri painoisia ja sisältäen eri mesh-materiaalikokoonpanoja. Tämän ansiosta voidaan aikaansaada eri ominaisuuksia, joilla voidaan täyttää tietyt kehon jäähtymistä ja vaatteen hengittävyyttä koskevat vaatimukset. Päämateriaali on sileää, pehmeää, optimaalisen painoista Lycraa tarjoamaan käyttömukavuutta tilanteessa kuin tilanteessa. Takaosan kangas on puolestaan mikroperforoitua, mikä takaa kunnollisen lämmön ja kosteuden haihtumisen. Takaosan taskualue on valmistettu samanlaisesta Lycra-materiaalista kuin pääkangaskin. Näin se kykenee kannattelemaan niiden tavaroiden painon, joita pyöräilijät yleensä säilyttävät taskuissaan kuitenkaan hengittävyyttä vaarantamatta.

Leikkaus ja istuvuus

Naisten M2-pyöräilypaidat on luonnollisestikin suunniteltu erilaisiksi miesten paitoihin verrattuna, jotta ne mukautuisivat paremmin naisvartalon muotoihin. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että nainen voisi käyttää vain naisten paitoja ja mies vain miesten versioita. Materiaalin joustavuuden ansiosta paita mukautuu erilaisiin vartalotyyppeihin.

westfalia lifestyle estudio 02

Paidan Race Slim Fit -leikkaus on ihonmyötäinen, mutta ei kuitenkaan liian tiukka, taaten tarpeellisen liikkumanvapauden pyörän selässä. Tämän mahdollistavat joustava kangas ja paidan paneelipohjainen kokoonpano. Takapaneeli (jonka helma laskeutuu etuosaa alemmas) on etupaneelia suurempi, jotta paita sopeutuisi paremmin pyöräilijän asentoon. Tämä tarkoittaa sitä, että kankaasta ei ole pulaa selkäosassa ja edessä sitä puolestaan ei ole liikaa, mikä parantaa paidan aerodynaamisia ominaisuuksia sekä alaselän suojausta ja käyttömukavuutta. Raglan-hihat (eräänlainen yksiosainen hiha, joka ulottuu täysin pääntiehen saakka sisältäen vinottaisen sauman kainalosta solisluuhun) ja sivupaneelit takaavat optimaalisen istuvuuden mukauttaen paitaa kehon muotoihin.

Jos haluat, että paitasi istuu hyvin, niin varmista, että valitset juuri oikean koon. Voit tutustua oppaaseemme, jossa neuvomme pyöräilyvaatteiden täydellisen koon valinnassa. Se tulee varmasti tarpeeseen.

Muotoilu

Paita on yksi tärkeimmistä vaatekappaleista, mitä oman pyöräilylookinsa kokoamiseen tulee. Kun valitsemme designin, joka sopii yhteen sukkien, pyörän tai kypärän kanssa, tunnemme todennäköisesti olomme paremmiksi ja lähdemme pyöräilemään hymy huulilla. Lisäksi vaatevalintamme määrittävät myös tyyliämme ja persoonallisuuttamme.

blue coast maillot cycling frontal

M2-mallistomme sisältää pyöräilypaitoja minimalistisin designein, joissa on käytetty ainoastaan yhtä tai kahta väriä. Tällaisia ovat muun muassa Blue Coast, Pimorent ja Innsbruck. Klassisimpiin tyyleihimme kuuluu muun muassa bestseller Westfalia ja tarjolla on toki myös siistejä ja omaperäisiä designeja, kuten naisten Pinerolo, joka sopii täydellisesti yhteen BX Jungle -bib-shortsiemme ja Amazonas-aluskerroksemme kanssa.

siroko bx jungle bib short lifestyle 00

Pääntie ja vyötärö

Matala kaulus on valmistettu samasta kankaasta kuin muukin paita ja koko-, hoito- ja pesuohjeet löytyvät printattuina kauluksen sisäpuolelta. Näin on estetty tarpeettomien merkintälappujen hankaaminen ihoa vasten. Pehmeä Sirokon logolla varustettu kuminen nauha löytyy saumasta, joka yhdistää pääntien ja hihat sekä etu- ja takapaneeleista tarjoten mukavuutta ja täydellisen istuvuuden. Paidan alahelma sisältää joustavan nauhan silikonipinnalla. Se takaa paidan optimaalisen istuvuuden ja asennon ajon aikana.

Hihat

Lyhyt- ja pitkähihaisten M2-paitojen tärkeimpänä erona on luonnollisesti hihojen pituus. Tämän lisäksi pitkien hihojen muotoilu eroaa hieman lyhyiden hihojen designista, jotta ne mukautuisivat paremmin käsien asentoon pyörän selässä. Molemmissa tapauksissa on kyse ribatusta raglan-hihasta käännetyillä hihansuilla ranteen (pitkähihainen) tai käsivarren (lyhythihainen) kohdalla. Kankaan joustavuus takaa ihoa myötäilevän istuvuuden.

Taskut

genuine cycling maillot cycling lookbook 05

Paidassa on kolme tilavuudeltaan samanlaista taskua. Kahden reunimmaisen taskun suuaukko on viistossa, minkä ansiosta välipalojen, matkapuhelimen tai muiden esineiden ottaminen taskusta ja niiden takaisin laittaminen on ajon aikana helppoa. Kaikkien kolmen taskun päärmeet ovat joustavat, mikä takaa sen, että taskujen sisältöön pääsee helposti käsiksi. Lisäksi ne pitävät kaiken paikoillaan ja pitävät ulos pilkottavat esineet (liivit, hanskat, pumppu) turvassa varmistaen, ettei mikään pääse putoamaan kyydistä edes epätasaisimpien pyöräilyreittien aikana. Keskimmäisen taskun yläosasta löytyy pieni vetoketjutasku, joka on varustettu puoliautomaattisella SBS-lukituksella. Siellä voit säilyttää arvotavaroitasi. Koko taskualue on varustettu vahvistetuilla ulkosaumoilla, mikä mahdollistaa painavampienkin esineiden säilyttämisen.

Vetoketjut

Myös etuvetoketju on varustettu puoliautomaattisella SBS-lukituksella. Tämä tarkoittaa sitä, ettei vetoketju liu’u vapaasti, ellei vedintä nosteta tiettyyn pisteeseen saakka. Tässä pisteessä lukituspinni vapautuu ja vetoketjun voi vetää helposti ylös tai alas. Koko vetoketjua suojaa sisäosan kangas, joka ehkäisee vetoketjun jumiutumisen. Se auttaa myös ehkäisemään kaulan ja ylävartalon hiertymiä, hiusten tarttumista, ihovaurioita ja ärsytystä sekä suojaamaan bib-shortseja. 

fleche maillot cycling lookbook 01

Tässä ovat kaikki Sirokon M2-malliston tärkeimmät ominaisuudet. Mallisto sisältää monipuolisia ja edullisia pyöräilypaitoja naisille ja miehille. Voit käyttää niitä joka päivä suurimman osan vuodesta ja erilaisissa sääolosuhteissa, kun yhdistät ne aluskerroksiin, tuulenpitäviin liiveihin ja muunlaisiin lämpimiin vaatteisiin. Olipa reittisi sitten 30 tai 200 km, on M2-pyöräilypaita mukava, luotettava ja kestävä varusteesi joka matkalle.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on merkitty *

Suositellut artikkelit