Cover 176 Siroko

Kustomoitavat pyöräilykengät Sirokolta

Pyöräilykansa, ylpeänä esittelemme maantiepyöräilykenkämme. Ne on äärimmäisellä huolella suunniteltu lajia rakastaville ja paljon vaativille pyöräilijöille, jotka kaipaavat täydellistä tasapainoa tyylin, käyttömukavuuden, suorituskyvyn ja hinnan välillä. Ennen kuin astuimme urheilujalkinemaailmaan julkistamalla ensimmäisen mallimme, edelsi sitä kuukausien tutkimus-, kehitys-, ja testaustyö. Tavoitteenamme oli saada aikaan tuote, joka täyttäisi asiakkaidemme odotukset. Lopputuloksena on äärimmäisen mukavat kengät, jotka on saatavilla kahdessa klassisessa värissä, mustana ja valkoisena, jotka on helppo yhdistää muuhun vaatetukseen. Tutustutaanpa niiden tärkeimpiin ominaisuuksiin.

Huippulaadukas materiaali

image 6

Pyöräilykengät on valmistettu mikrokuituisesta keinonahasta, mikä tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän kestävyyttä ja tyylikkyyttä. Kengät näyttävät hyvältä, kestävät äärimmäisetkin sääolosuhteet ja – viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä – ne on helppo puhdistaa.

Täydellinen istuvuus

image 7

Kengät on varustettu ATOP A-A41 -kaksoiskiristysjärjestelmällä ja nailonpäällysteisillä teräsvaijerinauhoilla nopeaa ja helppoa säätöä sekä napakkaa istuvuutta varten. Kengät sopeutuvat tarkasti jalkaterän muotoon. Jos nauhajärjestelmä joskus hajoaa tai jos kaipaat vain värin vaihdosta kenkiäsi kustomoidaksesi, tarjoamme valikoimassamme vaihtosarjoja mustassa, valkoisessa, punaisessa ja keltaisessa värissä.

Käyttömukavuus taattu

Kiitos irrotettavien ja hengittävien EVA-kengänpohjallisten, tuntuu jaloissa aina mukavalta, eikä kosteus pääse kertymään kenkiin. Pyöräilykenkien mukana tulevat peruspohjalliset tarjoavat neutraalia tukea. Hieman enemmän tukea tarvitseville suosittelemme Grip Orange- (keskivahva tuki standardikorkuiselle jalkaholville) tai Grip Yellow (maksimaalinen tuki korkealle jalkaholville) -kengänpohjallisia. Jos jalkaholvi on matala, on kevyen tuen antava Grip Blue todennäköisesti paras vaihtoehto.

image

Maksimaalinen suorituskyky

Kiitos nailonpohjan, joka on vahvistettu klossien alueen hiilikuitulevyllä, on kenkien jäykkyysluokitus 11. Tämä optimoi voimansiirron polkimiin, mahdollistaen tehokkaan pyörityksen, jolloin kenkä ei pääse tuhlaamaan pyöräilijän tuottamaa tehoa.

Kattavasti yhteensopiva

image 1

Kengät ovat yhteensopivat kaiken tyyppisten 3-pulttisten klossijärjestelmien kanssa, joita käytetään yleisimmin maantiepyöräilyssä. Niitä voi käyttää Shimano SPD-SL:n, Lookin ja Timen järjestelmien kanssa sekä Speedplayn kanssa käyttämällä sovitinta, jonka brändi sisällyttää polkimiinsa.

Keveys

Painaessaan vain 250 grammaa koossa 43 onnistuvat kengät yhdistämään keveyden ja jämäkkyyden. Näin jalkaterät eivät tunnu painavilta ja polkeminen on sujuvaa ja ketterää.

Kustomointi

image 8

Jos haluaa todella erottua joukosta, mukauttaa kengät haluamansa laisiksi ja taata jaloilleen parhaan ergonomian ja käyttömukavuuden, voi sen tehdä käyttämällä ATOP-järjestelmän vaihtosarjoja ja Grip-pohjallisia eri jalkaholvin tuilla.

Koot

Maantiepyöräilykenkämme on saatavilla ko’oissa 36–48, joten jokaiselle ajajalle löytyy varmasti täydellinen istuvuus. Jos haluat selvittää kokosi, mittaa jalkateräsi käyttäen niitä sukkia, joita normaalisti käytät pyöräillessä.

Aseta paperiarkki lattialle seinää vasten. Astu seisomaan paperille kantapää seinää vasten. Merkkaa kynällä kohta, johon pisin varpaasi yltää. Mittaa sitten paperin reunan ja tekemäsi merkin välinen etäisyys viivoittimella. Kirjaa tulos ylös ja toista prosessi toiselle jalkaterälle. Lisää 0,5 mm saamaasi pisimpään mittaan ja katso sitten koko-oppaastamme oma kokosi. Jos olet kahden koon välissä, valitse niistä suurempi, jotta varpaasi saavat hieman ekstratilaa.


Muista, että varusteiden käyttömukavuus on yksi tärkeimmistä pyöräilykokemuksen nautinnollisuuteen vaikuttavista seikoista. Huonosti istuva kenkä voi tuntua hyvin epämukavalta. Valitse siis kaikessa rauhassa oikea koko ja ota pyörämatkoistasi kaikki irti kustomoitavilla maantiepyöräilykengillämme. Ne nimittäin ovat totisesti täydellinen yhdistelmä designia, käyttömukavuutta ja suorituskykyä, joka vie pyöräilyharrastuksesi ihan uudelle tasolle.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on merkitty *

Suositellut artikkelit