Cover SK14

Siroko Core: pyöräilyvaatetuksen välttämättömyydet

Pyöräilyn maailma on kiehtova ja kokonaisvaltainen: jokainen polkimen pyöritys ei ole ainoastaan osa fyysistä ja henkistä matkaasi, vaan myös tärkeä sijoitus terveyteesi. Kaikille heille, jotka ovat kiinnostuneita aloittamaan terveemmän elämäntyylin tavoittelun, esittelemme Siroko Core -malliston. Se on kokoelma välttämättömimpiä pyöräilyvaatteita, toimien samalla hyvinvointisi parantamisen mahdollistajana.

Tiedämme varsin hyvin, että ensimmäinen askel kohti aktiivista ja antoisaa elämää ei ole helppo ja juuri tästä syystä haluammekin tehdä koko prosessista niin yksinkertaisen kuin mahdollista. Core-mallistomme sisältää täsmälleen sen, mitä tarvitset:

  • pyöräilyshortsit ilman henkseleitä
  • lyhythihainen pyöräilypaita
  • henkselittömät pyöräilyhousut välikausiin
  • henkselittömät pyöräilyhousut varustettuna harjatulla sisäpinnalla kylmempiin säihin
  • pitkähihainen lämmin pyöräilypaita
  • hihaton mesh-aluspaita
  • kaulanlämmitin
  • sukat.

Pyöräilyshortsit ilman henkseleitä

core shorts

Ihonmyötäiset shortsit, jotka on suunniteltu peittämään alue vyötäröltä alaspäin aina reiteen asti hieman yli polven kohdalle. Ideaali vaatekappale lämpimiin ilmastoihin. Kiitos 60 kg/m³:n tiheyden säämiskän ja hyvin joustavan kankaan (valmistettu polyamidista ja elastaanista), takaavat shortsit käyttömukavuuden ja liikkumisen helppouden. Leveä ja joustava liukumista estävä vyötärönauha jakaa paineen tasaisesti ja pitää shortsit paikoillaan. Lahkeen joustava päärme takaa paremman istuvuuden.

Saatavilla miehille ja naisille molempia varten suunnitelluilla säämisköillä.

Lyhythihainen pyöräilypaita

core jersey 1

Yksinkertainen pyöräilypaita, joka on saatavilla mustana ja valkoisena. Päämateriaali on polyesterin ja elastaanin sekoitetta, joka on varustettu UPF 50+ -luokituksella ja näkymättömillä saumoilla. Selästä ja kyljistä löytyy mikroperforoitua kangasta, joka takaa paremman hengittävyyden tarjoten myös UPF 10+ -suojauksen. Pehmeä joustava vyötärönauha sisältää silikonipinnan tuomaan varmaa istuvuutta. Paita on myös varustettu puoliautomaattisella SBS-vetoketjulla sekä kolmella klassisella takataskulla joustavine päärmeineen ja heijastavine yksityiskohtineen.

core jersey 2

Saatavilla miehille ja naisille molempia varten suunnitelluilla istuvuuksilla.

Henkselittömät pyöräilyhousut välikausiin 

Nämä muistuttavat yllä kuvailtuja shortseja, mutta peittävät jalat aina nilkkoihin asti. Housut sisältävät heijastavia yksityiskohtia pohkeissa.

core tights

Nämä housut peittävät suuremman osan kehosta ja tarjoavat hieman eristystä kylmältä. Ne on suunniteltu viileämpiin päiviin ja käytettäväksi pyöräiltäessä aikaisina kesäaamuina, jolloin kaipaa hieman ekstrasuojaa säärille ja polville. Niitä voi käyttää myös halutessaan suojata jalkansa auringon aiheuttamilta vaurioilta. 

Saatavilla miehille ja naisille molempia varten suunnitelluilla säämisköillä.

Henkselittömät pyöräilyhousut varustettuna harjatulla sisäpinnalla

core brushed

Sama design ja ominaisuudet kuin aiemmissa housuissa, mutta lisätyllä eristyksellä kylmyyttä vastaan – tämä on saatu aikaan harjatulla sisäpinnalla. Suositeltu käyttölämpötila-alue: 5–15 °C.

Saatavilla miehille ja naisille molempia varten suunnitelluilla säämisköillä.

Pitkähihainen lämmin pyöräilypaita

core jersey long

Pitkähihainen lämmin pyöräilypaita harjatulla sisäpinnalla. Suunniteltu pitämään keho lämpimänä hieman viileämmissä olosuhteissa lämpötilan ollessa 5–15 °C. Täydellinen käytettäväksi yhdessä aiemmin esittelemiemme housujen kanssa, sillä paita tarjoaa eristystä kylmältä, käyttömukavuutta ja hengittävyyttä. Se on varustettu joustavalla vyötärönauhalla ja sen sisäosan liukumista estävällä silikonipinnalla, puoliautomaattisella SBS-vetoketjulla, kolmella takataskulla joustavine päärmeineen ja heijastavine yksityiskohtineen, näkymättömillä saumoilla ja UPF 50+ -luokituksella.

Saatavilla miehille ja naisille molempia varten suunnitelluilla istuvuuksilla.

Hihaton mesh-aluspaita

core baselayer

Tekninen hihaton aluspaita, joka on valmistettu kosteuden kertymistä ehkäisevästä ja ihon kuivana pitävästä mesh-kankaasta. Se toimii kuin toinen iho, säädellen kehon lämpötilaa ja siirtäen hikeä pois iholta. Leveä pääntie lisää käyttömukavuutta. Suositeltu käyttölämpötila-alue: 15–30 °C.

Saatavilla miehille ja naisille molempia varten suunnitelluilla istuvuuksilla.

Kaulanlämmitin

new warmer core

Lämmin kaulanlämmitin, joka on valmistettu 100-prosenttisesta polyesterifleecestä. Kaulanlämmitin on pehmeä ja hengittävä ja varustettu säädettävällä kiristysnyörillä. Monikäyttöinen asuste, jonka pääkäyttötarkoitus on kaulan suojaaminen, mutta jota voidaan käyttää myös kasvosuojana tai päähineenä. Suositeltu käyttölämpötila-alue: 5–15 °C.

Keskimittaiset sukat

Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä: sukat, jotka on suunniteltu erityisesti pyöräilyyn. Valmistettu polyamidista ja elastaanista, kevyistä materiaaleista, jotka tarjoavat loistavaa hengittävyyttä sekä imevät ja siirtävät kosteutta pois iholta. Sukkien valmistuksessa on otettu huomioon myös käyttömukavuus, tuki ja istuvuus. Jalkaholvin alueella on käytetty kompressiokangasta, sukansuut ovat joustavat ja jämäkät ja kanta on Y-muotoinen.

Kuten huomaat, saat Siroko Core -mallistosta kaiken, mitä tarvitset pyöräilyyn – se tarjoaa loistavaa vastinetta rahoillesi. Enää sinun tarvitsee investoida aikaasi ja energiaasi harrastukseen, sekä tietysti omistaa pyörä, kypärä ja joitain muita peruselementtejä. Kiitos kaiken sen rahan, jonka säästät hankkimalla vaatteesi Siroko Core -mallistosta, saat helposti hankittua myös ne välttämättömät asusteet, työkalut ja varaosat, jotka tulevat takuulla tarpeeseen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on merkitty *

Suositellut artikkelit