Cover 167

Siroko Custom: kustomoidut vaatteet kaikille pyöräilijöille

Me Sirokolla ymmärrämme tiimihengen ja toveruuden tärkeyden, ja tämä mielessä pitäen loimme Siroko Customin. Se on pyöräilyvaatteiden kustomointipalvelu kaikenlaisille pyöräilijöille, mutta erityisesti ryhmille, klubeille tai aloitteleville talleille.

Tällä hetkellä kustomointipalvelu on tarjolla ainoastaan pyöräilypaidoille, erityisesti pitkä- ja lyhythihaisille M2 Originals- ja lyhythihaisille M3 Ultra Light -paidoille sekä miesten että naisten malleissa. Löydät tietoa kunkin paidan ko’oista sekä teknisistä yksityiskohdista Siroko Custom -osiosta. Tällä hetkellä kehittelemme lisää ominaisuuksia ja lisäämme palveluun pian muunkin tyyppisiä vaatteita, kuten bib-shortseja, takkeja ja joitain asusteita.

Minimitilausmäärä on 6 kutakin tuotemallia kohti, mutta niiden ei tarvitse olla saman kokoisia. Jos esimerkiksi valitsisit pitkähihaisen M2-pyöräilypaidan miehille, voisit tilata kaksi koossa M ja neljä koossa L. Näin kolme pyöräilijää saisivat kokoon tilauksen tekoon oikeuttavan minimimäärän tuotteita ja jokainen heistä saisi kaksi kustomoitua pyöräilypaitaa.

Ei väliä sillä, kuulutko pyöräilyklubiin, kavereiden pyöräilyporukkaan vai aloittelevaan talliin: tavoitteemme on Siroko Customin avulla auttaa sinua loistamaan kaikkialla, minne menetkin, sekä tietenkin parantaa pyöräilijöiden motivaatiota ja heidän välistä tiimityötään.

Pyöräilyvaatteiden kustomointi Sirokolla ei ole niin monimutkaista, kuin saattaisit aluksi luulla. Olemme yksinkertaistaneet prosessia tehdäksemme siitä nopean, helpon ja intuitiivisen.

Näin homma toimii:

  1. Siirry Siroko Custom -osioon verkkosivustollamme ja täytä lomake. Tarjoa lomakkeella pyydetyt tiedot, kuten se, kuinka monta pyöräilypaitaa haluat kustomoida, kunkin koko ja mahdolliset muut olennaiset yksityiskohdat.
SPalsi1kSdSz3ctAE G7LYvdUsTV2t0 KXBecQMjPDGqn4EpQIk307JIf aW6
  1. Valitse saatavilla olevat pyöräilypaitamallit, jotka haluat sisällyttää tilaukseesi.
wnICZ7Lr4 Y8Rg94kcAzi IBkgTePX2gHiORjk7Vggk62Xx Jil1kBIqN4nKpNA Gb 3ttVxMlIYq70gQmlEMj4xX24CYdQ8oEv0WR9m
  1. Lähetä designisi: Jos sinulla on jo oma design valmiina, liitä siitä tiedosto lomakkeelle (varmista, että tiedosto on korkealaatuinen ja siinä esiintyvät logot ovat vektorimuodossa). Jos sinulla ei vielä designia ole, niin älä huoli. Kerro meille ideasi, ja autamme sinua luomaan designin.
TXE6rHXh8Uz7avu78W0v1EL Mu4gRwb1LqUXkyMecBv22VMupJ2 YWXqCLFajE2lGchGb4etaEONJUv y6iZU1I07F0JksqxwU6DksDlEcx1pXQj ZeeXRY9ZjNjqCQlTJvzDpTDk0SurqwPt0ojW7c
  1. Yksityiskohdat ja vahvistus: Vastaanotettuamme lähettämäsi lomakkeen, otamme sinuun yhteyttä käydäksemme läpi tilaukset tiedot eli vahvistaaksemme designin suunnitelman, koot, toimitusajan jne.
  2. Lopullinen design ja hinta: Vastaanotat lopullisen designversion tiimiltämme. Saat myös kustomoitujen vaatteidesi visuaalisen ilmeen kokonaiskuvan. Tässä vaiheessa sinulle lähetetään yksityiskohtaiset tiedot tilauksesi kokonaissummasta.
  3. Vahvistus ja prosessointi: Jos hyväksyt lopullisen designin ja hinnan, aloitetaan tilauksesi valmistusprosessi.
  4. Toimitus: Kun valmistusprosessi on ohi, lähetämme tilauksesi heti tarjoamaasi osoitteeseen. Tiedotamme sinua tilauksesi tilasta, jotta voit seurata sen etenemistä. Saat kustomoidut vaatteesi itsellesi hetkessä.

Me Sirokolla olemme sitoutuneet tekemään koko kustomointiprosessista niin helpon, nopean ja edullisen kuin mahdollista. Olemme apunasi vastaamassa kaikkiin kysymyksiisi ja tarjoamme sinulle parasta mahdollista palvelua.

Ota meihin yhteyttä vaikka heti! Yhdessä voimme suunnitella kustomoituja pyöräilypaitoja, jotka ilmentävät pyöräilyporukkasi identiteettiä, arvoja ja värejä. Tiimimme toimii kanssasi yhteistyössä luodakseen eksklusiivisia designeja ja saadakseen ryhmäsi loistamaan, jotta voisitte kaikki tuntea olevanne osa oikeaa pelotonia ihan joka ikisellä pyöräilyreissulla.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on merkitty *

Suositellut artikkelit