Cover 167

Siroko Custom: Gepersonaliseerde kleding voor alle fietsers

Bij Siroko begrijpen we hoe belangrijk teamgeest en vriendschap zijn in de wielersport. Met dit in gedachten hebben we Siroko Custom ontwikkeld. Dit is een service voor het personaliseren van fietskleding voor alle soorten fietsers, maar vooral voor groepen, clubs of beginnersteams.

Voorlopig is personalisatie alleen beschikbaar voor wielershirts, in het bijzonder de M2 Originals met lange en korte mouwen en de M3 Ultra Light met korte mouwen, allemaal voor mannen en vrouwen. Je vindt informatie over de maten en de technische specificaties van elk shirt onder Siroko Custom. We zijn nog volop bezig met het ontwikkelen van meer mogelijkheden en zullen binnenkort ook andere kledingstukken toevoegen, zoals fietsbroeken, jassen en een aantal accessoires.

De minimale bestelhoeveelheid is 6 stuks per product, maar ze hoeven natuurlijk niet allemaal dezelfde maat te hebben. Als je bijvoorbeeld kiest voor het M2 wielershirt met lange mouwen voor heren, kun je er twee bestellen in maat M en vier in maat L. Dit betekent dat drie fietsers samen de minimale hoeveelheid kunnen bereiken die nodig is om een bestelling af te ronden en op deze manier krijgt elk van hen twee custom-made wielershirts.

Het maakt niet uit of je van een fietsclub, een vriendengroep of een beginnersteam komt: Siroko Custom heeft als doel om je overal te laten schitteren en om motivatie en teamwork tussen fietsers te bevorderen. 

Het aanpassen van fietskleding bij Siroko is niet zo ingewikkeld als je zou denken. We hebben het proces vereenvoudigd zodat het snel, gemakkelijk en intuïtief is.

Zo werkt het:

  1. Ga naar Siroko Custom op onze website en vul het formulier in. Geef de informatie op die in het formulier wordt gevraagd, zoals hoeveel wielershirts je wil personaliseren, de maat van elk van de shirts en eventuele andere relevante gegevens.
SPalsi1kSdSz3ctAE G7LYvdUsTV2t0 KXBecQMjPDGqn4EpQIk307JIf aW6
  1. Selecteer de beschikbare modellen wielershirts die je wil toevoegen aan je bestelling.
wnICZ7Lr4 Y8Rg94kcAzi IBkgTePX2gHiORjk7Vggk62Xx Jil1kBIqN4nKpNA Gb 3ttVxMlIYq70gQmlEMj4xX24CYdQ8oEv0WR9m
  1. Dien je ontwerp in: Als je al een eigen ontwerp hebt, voeg dan het bijbehorende bestand bij in het formulier (zorg ervoor dat dit bestand van hoge kwaliteit is en dat de logo’s in vectorformaat zijn). Als je nog geen ontwerp hebt, maak je dan geen zorgen. Laat ons weten wat je ideeën zijn en we helpen je om er een te maken.
TXE6rHXh8Uz7avu78W0v1EL Mu4gRwb1LqUXkyMecBv22VMupJ2 YWXqCLFajE2lGchGb4etaEONJUv y6iZU1I07F0JksqxwU6DksDlEcx1pXQj ZeeXRY9ZjNjqCQlTJvzDpTDk0SurqwPt0ojW7c
  1. Details en bevestiging: Zodra we je aanvraagformulier hebben ontvangen, nemen we contact met je op om de details van de bestelling door te nemen: bevestig het eerste ontwerp, de maten, de levertijd, enz.
  2. Definitief ontwerp en prijs: Je ontvangt het definitieve ontwerp van ons team. Je krijgt ook een algemene visuele weergave van je gepersonaliseerde kleding. Op dit punt krijg je gedetailleerde informatie over de totale prijs van je bestelling.
  3. Bevestiging en verwerking: Als je het definitieve ontwerp en de prijs goedkeurt, begint het productieproces van je bestelling.
  4. Bezorging: Zodra het productieproces is voltooid, sturen we je bestelling onmiddellijk naar het opgegeven adres. We houden je op de hoogte van de status van de bestelling, zodat je deze in de gaten kunt houden. Je hebt je gepersonaliseerde kleding snel in huis.

Bij Siroko doen we er alles aan om dit hele proces van maatwerk zo gemakkelijk, snel en betaalbaar mogelijk te maken. We zijn er om al je vragen te beantwoorden en je de best mogelijke service te bieden.

Kom in actie en neem nu contact met ons op! Samen ontwerpen we gepersonaliseerde wielershirts die de identiteit, waarden en kleuren van jouw fietsgroep laten zien. Ons team werkt hand in hand met jou om exclusieve ontwerpen te maken en jouw groep te laten schitteren, zodat je je bij elke rit onderdeel voelt van een echt peloton.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Aanbevolen artikelen