M4 cover 7d2cd6b5 953e 4642 841c 14dd98906e21

Siroko M4 -mallisto: pitkähihaiset pyöräilypaidat lämpösuojauksella

Jos harrastat pyöräilyä ja etsit tarkoitukseen sopivaa monipuolista pitkähihaista paitaa, löydät sellaisia sekä miesten että naisten Siroko M4 -mallistosta. M4 on usean kauden vaatemallisto, joka on suunniteltu sopimaan niin syksy- ja talvi- kuin kevätkäyttöönkin. Pue M4-pyöräilypaita ohuen aluskerroksen päälle noin 15 °C:een lämpötiloihin. Noin 10 °C:ssa se sopii käytettäväksi teknisen merinovillaisen aluskerrastopaidan kanssa. Kirpeässä kevätaamussa voit pukea sen lyhythihaisen pyöräilypaidan päälle ja sateen ja kolean tuulen yllättäessä sadetakin tai tuulenpitävän liivin alle. M4 sopii jopa talvitakin alle, kun lämpötilat laskevat pakkasen puolelle.

Pitkähihainen M4-pyöräilypaita tarjoaa lukuisia käyttömahdollisuuksia ja on täydellinen joka pyöräilijälle – heille, jotka ehtivät ajaa vain viikonloppuisin, sekä heille, jotka puskevat itsensä äärirajoille vaatien varusteiltaan huippusuorituskykyä. Tästä syystä pitkähihaisen M4-pyöräilypaidan lisääminen varustevalikoimaasi on erinomainen sijoitus. Tutustutaanpa sen kaikkiin ominaisuuksiin yksityiskohtaisesti:

Materiaali

M4-mallistossa on käytetty kahta eri kangasta arvostetulta italialaiselta brändiltä, Carvicolta. Nämä ovat nimeltään Colorado ja Dolomiti. Coloradossa yhdistyvät polyamidi ja elastaani, kun taas Dolomiti koostuu polyesteristä ja elastaanista. Sitä käytetään ainoastaan fluoresoivin värein varustetuissa malleissamme. Molemmissa on UPF 50+ -suoja.

crop center 1

Nämä kankaat ovat hyvin pehmeitä, kevyitä ja joustavia, tarjoten hyvin miellyttävän tuntemuksen ihoa vasten. Lisäksi ne mahdollistavat sen, että paita mukautuu täydellisesti kehoon tinkimättä joustavuudesta tai liikkumanvapaudesta.

Lämpösuojan muodostaa ihoa vasten oleva harjattu materiaali, joka säilyttää lämpimän ilman paidan ja ihon välillä. Kiitos hengittävyytensä, siirtävät kankaat hikoilun aiheuttamaa kosteutta pois iholta vapauttaen sen ulkopuolelle ja pitäen kehon ideaalin lämpöisenä, olipa sää millainen tahansa. Näin hikoilun aiheuttama kosteus ei myöhemmin saa palelemaan – edes maksimaalisten ponnistelujen seurauksena.

Leikkaus ja istuvuus

Kuten olemme usein muidenkin Sirokon tuotteiden arvioissa maininneet, on naisten M4-pyöräilypaidoissa erilainen design miesten M4-paitoihin verrattuna, jotta ne mukautuisivat täydellisesti naisvartaloon. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteivätkö naiset voisi käyttää miesten paitoja tai toisin päin. M4:n kangas on hyvin joustavaa ja mukautuu helposti mihin tahansa vartalotyyppiin.

queenstage maillot m4 cycling lifestyle estudio 01 v2

Jokaisen pyöräilijän – niin miehen kuin naisenkin – tulisi kuitenkin pitää mielessä, että M4-paidan istuvuus on hyvin ihonmyötäinen noudattaen vartalon muotoja. Tästä syystä onkin tärkeää ottaa kehon mitat ja tarkastaa koko-opas. Oikean koon avulla pääset parhaiten hyödyntämään paidan lämmönsuoja- ja aerodynaamiset ominaisuudet. Kokosi määrittämiseksi kannattaa myös tutustua oppaaseemme, jossa kerromme kuinka selvittää täydellinen koko pyöräilyvaatteille.

Kuten monien muidenkin malliemme, on myös M4:n takapaneeli hieman etupaneelia pidempi, siten, että takahelma laskeutuu etuhelmaa alemmas. Tämä tarkoittaa sitä, että pyörän selässä eteenpäin nojatessamme kankaasta ei ole pulaa selkäosassa ja edessä sitä puolestaan ei ole liikaa. Pyöräilypaita istuu ihonmyötäisesti, ei luo ilmanvastusta ja suojaa lannerangan aluetta.

Pääntie ja vyötärö

Pääntie on keskikokoinen ja muodoltaan pyöreä. Se on valmistettu samasta joustavasta kankaasta kuin pyöräilypaidan muutkin osat. Näin se istuu kaulan alueelle täydellisesti pitäen kylmän ilman ulkona.

Vyötärölle sijoitettu joustava nauha sisäosan silikonipinnalla on välttämättömyys. Tämä tärkeä ominaisuus takaa sen, että paita istuu hyvin, eikä nouse ylös tai päästä tuulta sisään pyöräilyn aikana.

Hihat

Toisin kuin pitkähihaisessa M2-pyöräilypaidassa, ei M4-mallissa ole raglan-hihoja. Sen sijaan siinä on suorat hihat, jotka alkavat olkapäiden loppuosasta. Lisäksi ne on varustettu litteillä sisäsaumoilla.

fleet moss m4 cycling jersey lifestyle 02

Hihat ovat tarpeeksi pitkät, jotta pyörän selkään noustessa ja käsivarret oikaistessa eivät ranteet jää paljaiksi ja alttiiksi kylmälle. Lisäksi hihat on viimeistelty joustavilla hihansuilla, jotka voidaan asettaa tarvittaessa pyöräilyhanskan päälle.

Taskut

Taskujen osalta emme lähteneet keksimään pyörää uudelleen. M4-paidoissa on klassiset kolme takataskua ja oikealta puolelta löytyy sivuttaissuuntainen taskunsuu puoliautomaattisella SBS-vetoketjulla, joten taskun sisältöön pääsee helposti käsiksi.

passion m4 cycling jersey lifestyle 02 v1

Koko taskualue on varustettu joustavalla ja heijastavalla päärmeellä, mikä estää taskujen sisällä olevia tavaroita luiskahtamasta ulos ja pitää ulos pilkottavat esineet (liivit, hanskat, pumppu jne.) paikoillaan.

Keskimmäinen tasku on sivutaskuja tilavampi. Kaikkien kolmen sisältöön pääsee helposti käsiksi jopa käsineet kädessä, kiitos joustavien päärmeiden. Niiden joustavan kankaan ansiosta taskut mukautuvat niiden sisälle säilöttävien tavaroiden mukaan ja palaavat sitten alkuperäiseen muotoonsa, kun ne tyhjennetään.

Vetoketjut

Myös etuvetoketju on varustettu puoliautomaattisella SBS-lukituksella. Tämä tarkoittaa sitä, ettei vetoketju liu’u vapaasti, ellei vedintä nosteta tiettyyn pisteeseen saakka. Voit avata vetoketjun niin auki kuin haluat ja laskiessasi vetimen pysyy vetoketju paikoillaan. Täydellinen ominaisuus nousuosuuksilla, kun kaipaa tavallista enemmän tuuletusta. Koko vetoketjua suojaa sisäosan kangas, joka ehkäisee vetoketjun jumiutumisen. Se auttaa myös ehkäisemään kaulan ja ylävartalon hiertymiä, hiusten tarttumista, ihovaurioita ja ärsytystä sekä suojaamaan bib-housuja.

m4 oregon long sleeve cycling jersey estudio lifestyle 05

Vielä yksi mainitsemisen arvoinen yksityiskohta on yläpään vetoketjuhuppu. Sen ansiosta vedin on turvallisesti “vetoketjupiilossaan” silloin, kun vetoketju on täysin kiinni. Tämä yksinkertainen kangastaitos auttaa ehkäisemään ikävää tunnetta kaulalla vetoketjun hangatessa.

Heijastavat yksityiskohdat

Syksyllä ja talvella ei ole paljon päivänvalotunteja, joiden aikana pyöräillä, joten heijastavat yksityiskohdat ovat äärimmäisen tärkeitä. M4-pyöräilypaidoista niitä löytyy taskujen päärmeistä ja Sirokon logosta vasemman olkapään takaa.

selvanegra maillot m4 cycling lifestyle estudio 02 v2

Tämä riittänee Sirokon M4-pyöräilypaitamalliston ominaisuuksista. Nämä miesten ja naisten pitkähihaiset pyöräilypaidat ovat hyvin monipuolisia tarjoten erinomaisia lämpöä saateleviä ominaisuuksia. Käyttäjän lämpimänä pitäminen eri olosuhteissa, ollen kuitenkin samalla tarpeeksi hengittävä siirtämään nopeasti hikeä iholta rankan nousuosuuden aikana, ei ole helposti saavutettavissa oleva asia. M4-pyöräilypaitamme kuitenkin siinä onnistuvat ja juuri tästä syystä sellaisen sisällyttäminen pyöräilyvaatekaappiisi kannattaa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on merkitty *

Suositellut artikkelit