Cover 181 ciclismo gravel

Sirokon cargo-bib-shortsit: kannattava hankinta?

Otsikon kysymykseen vastataksemme: totta kai ne ovat kannattava hankinta! (Mitä muutakaan me täällä Sirokolla toisaalta sanoisimme?) Mutta jos puolueellisuuttamme ei oteta huomioon, ovat hyvät, korkealaatuiset bib-shortsit neljällä taskulla (kaksi sivuilla ja kaksi alaselässä) sekä uskomattoman mukavalla säämiskällä varustettuna melkoisen monipuolinen vaatekappale ihan kaikentyyppisille pyöräilijöille.

Kaksi malliamme, joista toinen on musta ja toinen beige, ovat suunnattu pyöräilijöille, jotka etsivät aina uusia haasteita ja kartoittamattomia reittejä kuljettavaksi, uskaltavat kohdata kaikenlaisia maastoja ja tyypillisesti viettävät useita tunteja satulassa. Ne on suunnattu myös maantie-, maasto- ja kaupunkipyöräilijöille, jotka kaipaavat hyviä moneen käyttöön sopivia bib-shortseja, jotka tarjoavat hieman tavallista enemmän säilytysmahdollisuuksia, käyttömukavuutta, toiminnallisuutta ja suojaa.

image

Aivan kuten SRX-bib-shortsimme, on Sirokon gravel-cargo-bib-shortsitkin valmistettu nopeasti kuivuvasta, neljään suuntaan joustavasta italialaisesta MITI-kankaasta. Tämä tarkoittaa sitä, etteivät ne ainoastaan kuivu nopeasti, vaan takaavat myös erinomaisen hengittävyyden ja ainutkertaisen hyvän liikkumanvapauden.

Laserleikatut henkselit on suunniteltu tehostamaan käyttömukavuutta. Ne ovat niin kevyet, ettei niitä edes tunne päällään, mutta silti ne tarjoavat parhainta tukea ja kestävyyttä.

image 5

Näissä bib-shortseissa on monipaneelileikkaus, joka yhdistelee kompressio- ja mikroperforoituja alueita. UPF 50 pitää suojassa UV-säteiltä, joten shortseissa voi nauttia pitkistä pyöräilymatkoista auringossa.

Jalkojen joustonauhoissa on liukumista estävä silikonipainatus pitämään bib-shortsit paikoillaan kaikissa olosuhteissa ja maastoissa ajettaessa.

Bib-shortseissa on Terra-säämiskä, joka on varustettu Elastic Interface® -teknologialla, jossa on hyödynnetty uraauurtavaa bakteriostaattista EIT ECO Carbonium Flash -kangasta. Mutta ei tässä kuitenkaan kaikki: Hybrid Cell System -monitiheysvaahtomuovi tarjoaa ajomukavuutta jopa 12 tunnin mittaisille matkoille.

image 1

Ja muuten, jos aiot testata säämiskän mukavuustason juurta jaksaen ajamalla koko päivän, tarvitset paljon lisäsäilytystilaa pitääksesi mukanasi välipaloja, perusvaraosia, puhelintasi, avaimiasi ja rahaa. Ja juuri tällaisissa tilanteissa tulevat alussa mainitsemamme neljä taskua tarpeeseen. Nämä neljä shortsien sivuille ja alaselän alueelle sijoitettua taskua ovat mesh-kankaasta valmistettuja pitämään ajajan viileänä ja parantamaan hengittävyyttä. Ne on vahvistettu joustonauhoilla estämään tavaroiden putoaminen. 

Kuten ehkä huomasit, ovat Sirokon gravel-bib-shortsit käytännössä katsoen tavalliset bib-shortsit, mutta varustettu vain lisäsäilytystilalla ja ominaisuuksilla tarjoamaan ekstra-ajomukavuutta maastoihin ja pitkille matkoille. Tämän vuoksi shortsit eivät ole pelkästään loistavat gravel-pyöräilyyn, vaan myös maantiepyöräilijöille, jotka kaipaavat parempaa ajomukavuutta ja/tai lisäsäilytystilaa pitääkseen kaikki tavaransa mukana.

image 6

Jos kaipaa vähän erilaista lookia, voit hyvin pukea rennommin istuvat shortsit cargo-bib-shortsien päälle – kuten vaikka nämä mustana tai ruskeana, yhdistettynä teknisiin t-paitoihimme Cedariin ja Tushariin. Näin rokkaa kasuaalista ja monipuolista tyyliä, joka sopii niin pyöräilyyn kuin lähikaupassa käyntiin ilman, että erottuu joukosta liikaa. Tämä look on myös mukava, kun haluaa liikkua kaupungissa pyörällä. Näin voi myös pyöräillä töihin kesällä mukanaan kaikki tarpeellinen sekä ekstra-t-paita ja alusvaatteet, jotka voi vaihtaa sitten päälle toimistolle saapuessa. Työpäivän päätteeksi voikin sitten pukea pyöräilyasun takaisin päälle (pitäen mielessä, ettei bib-shortsien alle laiteta alusvaatteita).

image 7

Kuten huomaat, on cargo-bib-shortseista moneksi, eikä niitä tarvitse käyttää pelkästään gravel-pyöräilyyn. Olemme suunnitelleet ne tämä pyöräilyn alalaji mielessä pitäen, mutta loppujen lopuksi jokainen pyöräilijä löytää niille itselleen sopivimman käyttötarkoituksen. Me rakastamme inspiroida yhteisöämme ja tarjota huippulaatuisia tuotteita. Tutustu siis cargo-bib-shortseihimme mustana ja beigenä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on merkitty *

Suositellut artikkelit