#IAMSIROKO-PERHEEMME: KIITOS, KUN INSPIROITTE MEITÄ VUONNA 2023

Siroko-yhteisö totisesti ylitti itsensä vuonna 2023 jakaen upeita videoita sosiaaliseen mediaan hashtagilla #iamsiroko. Tiesimme kyllä, että matkaamme jakaa joukko mahtavia urheilijoita, mutta tosiasiassa emme olisi villeimmissäkään kuvitelmissamme uskoneet pääsevämme todistamaan niin monia eeppisiä ja ihailun arvoisia hetkiä. Ja tästä haluamme kiittää teitä kaikkia.


Me Sirokolla olemme aina uskoneet, että seikkailumieli ja todellinen intohimo urheiluun ovat asioita, joita pitäisi juhlistaa ja jakaa muille. Ja te, arvoisa perheemme, olette ymmärtäneet tämän ajatuksen paremmin kuin hyvin. Tarinanne pyöräilyn, talviurheilun, juoksun ja muiden lajien parissa ovat tehneet meihin suuren vaikutuksen.

Olette valloittaneet vuoria, tarponeet lumisia rinteitä ja ylittäneet kuivia aavikkoja jakaen tämän kaiken koko maailman kanssa hashtagilla #iamsiroko. Osoittamanne sisu, intohimo ja ilo ovat tarttuvia, emmekä ole voineet olla inspiroitumatta mielettömistä hetkistä, jotka olette päässeet kokemaan.

 
Seuraamme innolla seikkailuitanne, emmekä saa tarpeeksemme vaikuttavista saavutuksistanne, täydellisistä laskeutumisistanne tai kyvystänne löytää uusia haasteita aivan joka kulman takaa. Monien teistä taidot ovat mitattavissa pro-tasolla, kun taas toiset erottuvat joukosta rohkeudellaan ja innokkuudellaan. Olette kaikki osa Siroko-perhettä, emmekä voisi olla siitä ylpeämpiä!

Haluamme kiittää teitä siitä, että jaoitte kokemuksianne kanssamme viime vuonna. Toivomme vuoden 2024 olevan aivan yhtä hyvä, ellei vielä parempikin, ja että se tulisi olemaan täynnä haasteita ja saavutuksia. Haluamme jatkaa edesottamuksienne ja tarinoidenne seuraamista. Toivomme pääsevämme jakamaan kanssanne niin iloja kuin suruja, niin luonto- kuin kaupunkimaisemia sekä niin epäonnistumisia kuin suuria saavutuksiakin… mutta ennen kaikkea haluamme päästä jakamaan kanssanne intohimon elämää kohtaan.

Kiitos, kun olette olleet todellinen inspiraation lähde ja näyttäneet meille urheilun syvimmän olemuksen. Yhdessä olemme Siroko, emmekä malta odottaa, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Nähdään seuraavilla #iamsiroko-seikkailuillanne!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on merkitty *

Suositellut artikkelit