Cover iamsiroko recap2023 1

#IAMSIROKO FAMILIE, BEDANKT VOOR JULLIE INSPIRATIE IN 2023

De Siroko-community ging in 2023 nog een stapje verder met prachtige video’s op social media, via de hashtag #iamsiroko. We wisten dat we een groep geweldige atleten hadden, maar eerlijk gezegd hadden we niet verwacht dat we zoveel epische momenten zouden meemaken en bewonderen, zelfs niet in onze stoutste dromen. En daarvoor willen we jullie allemaal bedanken.


Bij Siroko geloven we dat avontuur en passie voor sport gevierd en gedeeld moeten worden. En jullie, lieve familie, hebben dit helemaal begrepen en omarmd. Jullie verhalen over fietsen, wintersport, hardlopen en andere sporten hebben ons versteld doen staan.

Jullie hebben bergen bedwongen, besneeuwde hellingen en woestijnen doorkruist en dit met de wereld gedeeld met de hashtag #iamsiroko. Jullie vastberadenheid, passie en plezier zijn aanstekelijk en we kunnen niet anders dan geïnspireerd raken door de geweldige momenten die jullie hebben beleefd.


We volgen jullie avonturen en krijgen maar niet genoeg van jullie indrukwekkende prestaties, perfecte landingen en vermogen om overal uitdagingen te vinden. Velen van jullie hebben de vaardigheden om zich te meten met de profs, terwijl anderen opvallen door hun moed en enthousiasme. Jullie maken allemaal deel uit van de Siroko familie en eerlijk gezegd kunnen we niet trotser zijn.

We willen jullie bedanken dat jullie het afgelopen jaar jullie ervaringen met ons hebben gedeeld. We hopen dat het jaar 2024 net zo goed of zelfs beter zal zijn, en dat het vol uitdagingen en successen zal zitten. We willen jullie avonturen blijven volgen en jullie verhalen horen. We hopen te kunnen lachen en traantjes te laten, landschappen en stadsgezichten, mislukkingen en grote prestaties te delen, maar bovenal de passie voor het leven.

Bedankt dat jullie een inspiratie zijn en ons de ware geest van sport hebben laten zien. Samen zijn we Siroko en we kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst in petto heeft. Tot ziens op je volgende #iamsiroko avontuur.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Aanbevolen artikelen