Cover SK17

Siroko K4 SRX ja K4 SRX PRO: ultimaattiset urheilulasit kaikille reiteillesi

Siroko aloitti matkansa yksinkertaisena aurinkolasibrändinä. Luodessamme ensimmäistä urheilulasimallistoamme – K2:ta – ymmärsimme, että pyöräilyssä ja muissa ulkolajeissa ovat selkeä näkökyky ja silmien suojaaminen kaikki kaikessa. Seuraavaksi saapui K3-mallisto ja sen pikkusisko, K3s-mallisto. Vuosien mittaan Siroko on kehittynyt lasibrändistä tarjoamaan niin paljon muutakin. Nyt erikoistumme myös vaatetukseen, asusteisiin sekä kaikenlaisiin pyöräilyä ja muita urheilulajeja varten valmistettuihin varusteisiin. Olemme pitäneet itsemme kiireisinä laajentaessamme tuotevalikoimaamme sekä hioessamme lukuisten tuotemallistojemme laatua entistä paremmaksi. Vihdoin on tullut aikamme julkaista uusi urheilulasimallistomme: Siroko K4 SRX. Kyseessä on ensiluokkainen mallisto, joka sisältää myös kaksi tyyliä ZEISS-linsseineen, jotka tarjoavat niille ylimääräisen suorituskykyboostin.

3 1

Myönnettäköön, että otimme melkoisen minimalistisen lähestymistavan, mitä malliston nimeämiseen tulee – halusimme yksinkertaisesti osoittaa kunniaa aiemmille mallistoillemme ja pitää perinnettä yllä. Sellaista perinnettä, joka on toiminut loistavasti tähän asti.

Mitä Siroko K4 -malliston kokoon tulee, sijoittuu se jonnekin sen kahden edeltäjänsä, K3:n ja K3s:n välimaastoon. Design, rakenne ja käytetyt materiaalit ovat kuitenkin täysin erit. Tutustutaanpa seuraavaksi hieman lähemmin kaikkiin paljon odotetun uutuutemme yksityiskohtiin.

Kehykset

K4 SRX -mallit on valmistettu TR90:stä, materiaalista, joka tunnetaan sen joustavuudestaan, keveydestään ja kestävyydestään. K4 SRX -kehykset on valmistettu kestämään mitä vaativimmissa olosuhteissa. Ne takaavat poikkeuksellisen hyvän istuvuuden ja vahvuuden käyttömukavuudesta tinkimättä.

Molempien K4 SRX PRO -mallien kehykset on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista ranskalaisyhtiö Arkemalta, joka tunnetaan äärimmäisen vahvan ja kevyen, korkean suorituskyvyn polymeerin kehittämisestään.

Linssit

Useimmista K4 SRX -malleista löytyy kategorian 3 panoraamanäkymän takaava, polarisoitu linssi, jonka VLT-vaihteluväli on 8–18 %. Linssit suojaavat silmiä voimakkaalta auringonvalolta, parantavat näkyvyyttä ja vähentävät heijastuksia.

image 1

K4 SRX PRO -mallien ZEISS-linssit ovat panoraamanäkymän takaavia, mutta eivät polarisoituja. SRX Pro Ride Higher -malli sisältää kategorian 3 linssin ja SRX Pro Dunes -malli puolestaan kategorian 2 linssin (VLT 18–43 %).

Kaikkien mallien linssit on valmistettu 1,8 mm:n polykarbonaatista, kestävästä materiaalista, joka tarjoaa vahvaa suojaa naarmuuntumista vastaan.

Kaikki nämä linssit ovat keskenään toistensa kanssa vaihdettavissa, minkä ansiosta laseja voi helposti mukauttaa eri valaistusolosuhteisiin. Tämä lisää K4-malliston monipuolisuutta. Linssejä voi vaihdella kaikkien K4-mallien kesken sekä valita vaihtoehtoja erikseen myytävästä vaihtolinssiemme valikoimasta, joka sisältää fotokromaattisen, kirkkaan ja sumulinssin.

Kaikki linssit tarjoavat luonnollisesti UV-suojauksen: UV400-luokitus on välttämättömyys silmien turvallisuutta ajatellen, estäen haitallisten UVA- ja UVB-säteiden pääsyn silmiin.

Ilmanvaihtoaukot

DrySky-ilmanvaihtojärjestelmä koostuu joukosta pieniä aukkoja linssin yläosassa. Se on ensiarvoisen tärkeä pitämään linssit kirkkaina ja minimoimaan huurtumista, taaten näin optimaalisen näkökyvyn kaikissa sääolosuhteissa.

Sangat ja nenäkappaleet

image

Kumilla päällystetyt sangat ja nenäkappaleet takaavat miellyttävän ja tukevan istuvuuden, estäen laseja liikkumasta kaikkien aktiviteettien aikana. Sankojen kumiset osat varmistavat myös, että lasit pysyvät paikoillaan, kun ne asetetaan pyöräilykypärän loviin.

Tämän lisäksi nenäkappale on mahdollista asettaa kahteen eri asentoon personoitua istuvuutta varten tai lisäämään ilmanvaihtoa huurtumisen ehkäisemiseksi.

Sankojen ja nenäkappaleen kumiosat voidaan irrottaa pesemistä varten. Nämä osat ovat myös keskenään toistensa kanssa vaihdettavissa kaikkien K4-mallien välillä.

Paino

Sekä K4 SRX- että K4 SRX PRO -mallit painavat ainoastaan 33 grammaa. Ne ovat erittäin kevyet, mahdollistaen ainutkertaisen käyttömukavuuden. Niiden päässä olemisen  suorastaan unohtaa, joten voit keskittyä vain lempilajisi harrastamiseen.

Mitä muuta tulee K4-lasien pakkauksen mukana?

K4-lasien mukana tulee kova kotelo sekä mikrokuitupussi, jonka avulla voi puhdistaa lasit täällä kuvatulla tavalla. Pakkauksessa tulee myös varakumiosat sangoille ja nenäkappaleelle.

K4-malliston lisävarusteet

k4 opticlip producto 03

K4 OptiClip: Tämän järjestelmän avulla pyöräilijät ja muut urheilijat voivat käyttää K4-laseja vahvuuksilla varustettujen linssien kanssa. OptiClip on yksinkertainen optinen insertti, jonka voi kiinnittää ja irrottaa helposti. Insertti on valmistettu TR90:stä keveyden ja kestävyyden takaamiseksi.

K4 PhotoChromic: Polarisoitu fotokromaattinen linssi, joka mukautuu valaistuksen muutoksiin estääkseen häikäiseviä heijastuksia. Se hallitsee valon läpäisyä itsenäisesti muuttuen kategoriasta 2 kategoriaan 3.

K4 Clear: Kirkas, läpinäkyvä linssi. Sopii käytettäväksi pilvisinä päivinä tai yöllä, tarjotessaan ekstrasuojaa tuulta ja ulkoisia tekijöitä vastaan.

k4 clear accessories producto 041

K4 ClearFog: Sumulinssi pilvisiä ja sumuisia päiviä tai huonoja valaistusolosuhteita varten.

k4 clearfog accessories producto 02

Varalinssit myydään erikseen. Ne jakavat seuraavat ominaisuudet kaikkien K4-linssien kanssa: Ne on valmistettu 1,8 mm:n polykarbonaatista ja sisältävät DrySky-ilmanvaihtojärjestelmän ja täyden UV-suojan, kiitos UV400-luokituksensa.

Yhdistimme voimamme kahden alansa jättiläisen, ZEISSin, maailmanlaajuisen tarkkuusoptiikan alan johtajan sekä Arkeman, edistyneen materiaalikehityksen pioneerin, kanssa. Tämä oli täydellinen askel, joka herätti henkiin K4-malliston, määritellen uudelleen standardimme suorituskyvyn, käyttömukavuuden ja designin saroilla.

Meille Sirokolla tämä yhteistyö tarkoittaa sitä, että voimme tarjota asiakkaillemme korkealaatuisimpia tuotteita. Sen myötä opimme myös, kuinka alan huipputekijät toimivat – ja pääsemme laittamaan oppimamme käytäntöön kaikkien uusien K4-malliemme muodossa. Kyllä vain, kaikkien niiden! Sillä lukuun ottamatta Arkema-kehyksiä ja ZEISS-linssejä, jakavat kaikki mallit samat ominaisuudet ja tekniset yksityiskohdat, jotka tekevät K4-laseista ideaalin valinnan minkä tahansa urheilulajin harrastamiseen. Ja jos kaipaat laseiltasi ekstralaatua ja -suorituskykyä, ovat K4 SRX PRO Dunes– ja K4 SRX PRO Ride Higher -mallit juuri sinulle.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on merkitty *

Suositellut artikkelit