Cover 165

Siroko-uutuudet 2023: pyöräilypaidat miehille ja naisille

Ylpeänä esittelemme uuden freesin, rohkean ja tyylikkään pyöräilypaitamallistomme. Uudet mallimme ovat yhdistelmä klassisia, elegantteja värejä sekä energisiä ja innovatiivisia designeja.

Ja innovatiivisilla designeilla muuten tarkoitamme huippuluokan teknologiaa, jolla olemme varmistaneet vaatteiden hengittävyyden ja elastisuuden. Tarkoitamme korkealaatuisia pyöräilypaitoja, jotka ovat istuvuudeltaan ihonmyötäisiä ja aerodynaamisia, ja jotka on valmistettu kevyistä ja kosteutta iholta pois siirtävistä materiaaleista, jotka pitävät viileänä kuumimpina hellepäivinä.

Joten jos olet valmis ajamaan tyylillä, kun lämpötilat kohoavat, niin täältä löydät siihen sopivat varusteet. Tutustutaan Sirokon pyöräilypaitauutuuksiin.

Uudet SRX-pyöräilypaidat

HBp5VrzWIO7bCx8H4XOrL96y9CnWMoXfiG4 jtAeQne7IZ5F6ppp BTZJb Qo6Cv8I5GldprRyElXa2iWfqSFn GDbbXYvl

Aloitetaan miesten SRX Pro Dome -mallista, valkoisesta, pitkähihaisesta pyöräilypaidasta, joka on ihanteellinen kesäkeleille. Se on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka takaavat erinomaisen hengittävyyden ja kosteudensäätelyn, pitäen pyöräilijän aina viileänä ja kuivana. Pitkät hihat suojaavat UV-säteiltä ja ehkäisevät ihon palamista paahtavan auringon alla. Ihonmyötäinen ja aerodynaaminen istuvuus takaa optimaalisen suorituskyvyn.

xp8qk93WKRZAqR4aJTnDKtMBkIme0 DbF QLvtOsQHkud4XXFvrhkjYo0rpvPxOKHki Rzz3oIp4hnHDTsgkCM 3RBzuAkDNPt4P9uGHzNVIWbmvr0wGS8yy6Xc7sEXbkCd

Olemme saaneet tähän mallistoon myös muita ihania lisäyksiä, nimittäin SRX-pyöräilypaitoja naisille. Neljä uutta malliamme, Costa, Lysá, Nébula ja Airy ovat tarjolla pehmeissä, haaleissa väreissä.

Ne ovat äärimmäisen kevyitä ja designeiltaan ergonomisia, mukautuen erinomaisesti naisvartalon muotoihin. Hengittävät ja nopeasti kuivuvat materiaalit tuntuvat kevyiltä ja viileiltä kuumassa kesäsäässä.

Uudet M3-pyöräilypaidat

WDXG5vf WyjdWO3JfcKEr3GoM0UMwSS7xFiTW OZukOVhVS5rYQFkei9zKopH Gk2cEIAb9HFTK8PR

Samantyylisessä pehmeässä väripaletissa löytyvät uudet M3-pyöräilypaitamme naisille ja miehille. Mikroperforoiduista kankaista valmistettujen paitojen värimaailma on raikas ja silmää miellyttävä. Paidat takaavat optimaalisen ilmanvaihdon, kiitos niiden korkealaatuisten materiaalien ja designien, jotka pitävät käyttäjänsä sekä viileänä että kuivana.

Uudet M2-pyöräilypaidat

jjdb5g8o3o4vYi0AXWvN1DQCF6VzeVl

Kaikkien M2-pyöräilypaitamallistomme uusien designien joukosta haluamme nostaa esille Roscoffin ja sen hienostuneen, minimalistisen designin, joka on samaan aikaan sekä miellyttävän että elegantin näköinen. Monipuolinen valinta, joka voidaan yhdistää mustiin bib-shortseihin tai esimerkiksi harmaisiin BX Fassa- tai SRX Pro Maxim -malleihin.

Musta on ajaton väri, joka ei koskaan mene pois muodista. Samaa voi sanoa naisten New Moon -paidasta, joka on pyöräilyvaatekaapin peruspilari ja hienovaraisen elegantti varuste. Se on varustettu kevyillä, hengittävillä materiaaleilla, mikroperforoidulla selkäpaneelilla ja täydellisellä, naisvartalon muotoihin mukautuvalla istuvuudella.

cHXm9JTD7lZcn7EuXLw6hfGRMlA GxLjdejw5xcXUzKuQyzH2yKiXr8hPMg4gjnU8zuzOmhmxrWZXhHU6DaFwVVDpZ77G4

M2 Aquarelle yhdistää täydellisesti kokomustan New Moonin klassisen eleganssin sekä väri-ilottelun, joka ulottuu selästä keskimmäisestä takataskusta aina hihoihin asti.

QbZou tw dfmAEEVu8saSyMNnnc4W3nan41CTc5fDmgDk4nYiMjm2kmLbt4k6 7y i56Z9AvydVtxndPHfshBK9Ei R0V7WovP5xUjsMJAAdH7ZlupoRv7tjXxBEfsRZIWheXl6XzdDkHx4Ijn7HZ Q

Miesten Blocks on rohkeampi, värikäs valinta, jota koristavat geometriset muodot ja eloisat, katseen kiinnittävät sävyt, jotka tuovat uutta energiaa pyöräilyasuun.

IqZkbaF3um6eqv2dk3IhOLR108EaUyvSnzkTF423F2RfTywJia7J3IK24UP2UCWs8Mas9ZM5jeIbHEYw98qjohkJ71b3 V439V7d LpO2eUvC ix4tOez1Cnz9WrQzUzpINAnc9iV3 Zq9Cl 598z Q

Pitkähihainen Eupen on suunniteltu naisille, jotka kaipaavat jotain erilaista ja joukosta erottuvaa. Jos tykkää pukeutua täysin yhteensopiviin asuihin, voi tämän pyöräilypaidan yhdistää upeasti Camerig-aluspaitaan, lyhythihaiseen M2 Tulpeniin sekä BX Veluwe -bib-shortseihin.

ZvDV7k9j18j3teguze7vUCtRp7GOBKbWYyPu hm7Nhznk9YTPXPXQHfRgVuNNj5RyhKXBP6 ve4iZJ rt6XmbttlRMb6JcdgcvHEg

Uuteen sesonkiin mahtuu myös vaaleanpunaista: kaksi lyhythihaista pyöräilypaitadesignia, Ronda miehille ja Dalsnibba naisille. Dalsnibba muuten sopii täydellisesti yhteen S1 Pink Agnello -sukkien ja Aero Pink -pyöräilykynsikkäiden kanssa.

cin33bV Zt456pRUnE5KvIiYipjtbZAZO8W38g6R9IDaRKT PxZdVwPVPLwxiloRhOw qkgn7kTKQUBbQKYmTy8phu1DNot9YB8wevrhhRHEDnjE4nHc QlIhg5soWl1h7SmJ4xF6Pijzb0MZl au Y

M2-uutuuksien valikoiman päättävät nämä lyhyt- ja pitkähihaiset mallit miehille ja naisille. Ne ovat saaneet inspiraationsa niistä kauniista taivaanrannan väreistä, joita pääsemme ihastelemaan ajaessamme auringonnoususta auringonlaskuun. Miehille tarjolla on lyhythihainen Cosmic ja pitkähihainen Levels ja naisille puolestaan lyhythihainen Angles ja pitkähihainen Madone.

By3U2Nwtjs4uzw1jmPT1fC3 ekYvSw3OjdfTwIiYoVXSGdm7cvYwFW8KD7UvzAQ8hBd3NnbWNsZLnr 4Bo4D7eW4sWqbx3tnzzMxl2M8sjC4K

Muoti ei ole pelkästään tapa ilmaista itseään, vaan toimii myös muistutuksena niistä äärettömistä mahdollisuuksista, joita joka ikinen pyörämatka voi meille tarjota. Kyse on uusien maisemien tutkimisesta ja luonnon arvostamisesta samalla, kun nautimme päästessämme toteuttamaan intohimoamme pyöräilyyn.

Kaikki uudet pyöräilypaitamallit, jotka juuri esittelimme tässä blogijulkaisussamme, eivät ole ainoat, joita meillä on tarjottavanamme. Jos haluat tutustua koko mallistoon, löydät täältä naisten osion ja täältä puolestaan miesten valikoiman. Ja muista, ettei pyöräilyssä ole kyse ainoastaan nopeudesta, suorituskyvystä ja mielen lujuudesta, vaan myös itseilmaisusta ja hauskanpidosta. Pyöräilypaitamme ovat täällä juuri sitä varten – niiden avulla sinäkin voit ilmaista aidointa itseäsi joka kerta, kun hyppäät satulaan. Valitse siis uusi suosikkipaitasi ja anna sisimpäsi näkyä aina, mihin tahansa pyöräiletkin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on merkitty *

Suositellut artikkelit