Cover 165

Siroko nieuwste aanwinsten 2023: Wielershirts voor mannen en vrouwen

Met trots presenteren we een frisse, gedurfde en stijlvolle collectie wielershirts. Deze nieuwe stijlen zijn een combinatie van klassieke, elegante kleuren en levendige, innovatieve ontwerpen.

En met innovatieve ontwerpen bedoelen we toptechnologie op het gebied van ademend vermogen en elasticiteit. We hebben het over hoogwaardige wielershirts met een nauwsluitende en aerodynamische pasvorm, gemaakt van lichtgewicht en vochtafvoerende stoffen om je koel te houden op de warmste dagen.

Dus als je klaar bent om in stijl te fietsen wanneer de temperaturen stijgen, zoek dan niet verder: De nieuwe fietsshirts van Siroko zijn de perfecte keuze.

Nieuwe SRX wielershirts

HBp5VrzWIO7bCx8H4XOrL96y9CnWMoXfiG4 jtAeQne7IZ5F6ppp BTZJb Qo6Cv8I5GldprRyElXa2iWfqSFn GDbbXYvl

Laten we beginnen met de SRX Pro Dome voor mannen, een wit, long-sleeve wielershirt, ideaal voor zomers weer. Het is gemaakt van hoogwaardige stoffen die uitstekend ademen en vocht reguleren om je koel en droog te houden. De lange mouwen beschermen je tegen UV-straling en voorkomen zonnebrand. De nauwsluitende en aerodynamische pasvorm zorgt voor optimale prestaties.

xp8qk93WKRZAqR4aJTnDKtMBkIme0 DbF QLvtOsQHkud4XXFvrhkjYo0rpvPxOKHki Rzz3oIp4hnHDTsgkCM 3RBzuAkDNPt4P9uGHzNVIWbmvr0wGS8yy6Xc7sEXbkCd

Dat is nog niet alles! We hebben nog meer nieuwe ontwerpen in deze collectie: SRX wielershirts voor vrouwen. Hier zijn onze vier nieuwe stijlen in zachte pastelkleuren: Costa, Lysá, Nébula en Airy.

Ze zijn ultralicht en hebben een ergonomisch ontwerp dat zich perfect aanpast aan de vrouwelijke lichaamsvorm. De ademende, sneldrogende stoffen geven je een licht en koel gevoel bij warm zomerweer.

Nieuwe M3 wielershirts 

WDXG5vf WyjdWO3JfcKEr3GoM0UMwSS7xFiTW OZukOVhVS5rYQFkei9zKopH Gk2cEIAb9HFTK8PR

In een vergelijkbaar, zacht kleurenpalet hebben we de nieuwe M3 wielershirts voor vrouwen en mannen. Ze zijn gemaakt van microgeperforeerde stoffen en verkrijgbaar in al deze frisse, rustige kleuren. Ze zorgen voor optimale luchtcirculatie dankzij de hoogwaardige materialen en het ontwerp, zodat je koel en droog blijft.

Nieuwe M2 wielershirts

jjdb5g8o3o4vYi0AXWvN1DQCF6VzeVl

Van alle nieuwe ontwerpen die je kunt vinden in onze M2 collectie wielershirts, willen we de aandacht vestigen op de Roscoff en zijn geraffineerde, minimalistische ontwerp dat een aantrekkelijke en elegante uitstraling heeft. Dit is echt een veelzijdige keuze die kan worden gecombineerd met zwarte korte fietsbroeken of deze grijze: BX Fassa en de SRX Pro Maxim.

Zwart is een tijdloze kleur die nooit uit de mode raakt, en dat geldt ook voor de New Moon voor vrouwen: een onmisbaar, discreet en elegant item. Lichtgewicht, ademende stoffen, microgeperforeerd rugpand en een perfecte pasvorm voor de vrouwelijke lichaamsvorm.

cHXm9JTD7lZcn7EuXLw6hfGRMlA GxLjdejw5xcXUzKuQyzH2yKiXr8hPMg4gjnU8zuzOmhmxrWZXhHU6DaFwVVDpZ77G4

De M2 Aquarelle combineert perfect de klassieke elegantie van de volledig zwarte New Moon met een vleugje kleur, verspreid over de rug vanaf de centrale achterzak en op de mouwen. Een origineel en leuk ontwerp.

QbZou tw dfmAEEVu8saSyMNnnc4W3nan41CTc5fDmgDk4nYiMjm2kmLbt4k6 7y i56Z9AvydVtxndPHfshBK9Ei R0V7WovP5xUjsMJAAdH7ZlupoRv7tjXxBEfsRZIWheXl6XzdDkHx4Ijn7HZ Q

Blocks voor mannen is een meer gedurfde, kleurrijke keuze, vol geometrische vormen en levendige, opvallende tinten om je fietsoutfit wat nieuwe energie te geven.

IqZkbaF3um6eqv2dk3IhOLR108EaUyvSnzkTF423F2RfTywJia7J3IK24UP2UCWs8Mas9ZM5jeIbHEYw98qjohkJ71b3 V439V7d LpO2eUvC ix4tOez1Cnz9WrQzUzpINAnc9iV3 Zq9Cl 598z Q

Het Eupen wielershirt met lange mouwen is ontworpen voor vrouwen die op zoek zijn naar iets bijzonders. En als je graag perfect bij elkaar passende outfits draagt, combineert dit fietsshirt prachtig met het Camerig ondershirt, de M2 Tulpen met korte mouwen en de BX Veluwe korte fietsbroek.

ZvDV7k9j18j3teguze7vUCtRp7GOBKbWYyPu hm7Nhznk9YTPXPXQHfRgVuNNj5RyhKXBP6 ve4iZJ rt6XmbttlRMb6JcdgcvHEg

En dan hebben we ook nog wat roze voor dit levendige seizoen: twee wielershirts met korte mouwen, de Ronda voor mannen en de Dalsnibba voor vrouwen. De Dalsnibba past perfect bij onze S1 Pink Agnello sokken en de Aero Pink fietshandschoenen.

cin33bV Zt456pRUnE5KvIiYipjtbZAZO8W38g6R9IDaRKT PxZdVwPVPLwxiloRhOw qkgn7kTKQUBbQKYmTy8phu1DNot9YB8wevrhhRHEDnjE4nHc QlIhg5soWl1h7SmJ4xF6Pijzb0MZl au Y

Om onze M2 nieuwe collectie af te sluiten, zijn hier onze ontwerpen met korte en lange mouwen voor mannen en vrouwen, geïnspireerd op de kleuren van de prachtige luchten waarvan we kunnen genieten tijdens onze ritten van zonsopgang tot zonsondergang. Voor mannen, de Cosmic met korte mouwen en de Levels met lange mouwen. Voor vrouwen hebben we de Angles met korte mouwen en de Madone met lange mouwen.

By3U2Nwtjs4uzw1jmPT1fC3 ekYvSw3OjdfTwIiYoVXSGdm7cvYwFW8KD7UvzAQ8hBd3NnbWNsZLnr 4Bo4D7eW4sWqbx3tnzzMxl2M8sjC4K

Mode is niet alleen een manier om jezelf uit te drukken in je eigen stijl, maar ook een herinnering aan de oneindige mogelijkheden die elke tocht voor je in petto heeft. Het is nieuwe werelden verkennen en de dingen om je heen omarmen terwijl je geniet van je passie voor fietsen.

Alle nieuwe wielershirts die we zojuist in deze blogpost hebben geïntroduceerd zijn niet de enige die we voor je hebben. Als je de hele collectie wilt bekijken, vind je hier de collectie voor vrouwen en hier die voor mannen. En onthoud: fietsen draait niet alleen om snelheid, kracht en prestaties, maar ook om zelfexpressie en plezier. Onze wielershirts zijn er zodat je deze kans kunt grijpen om je identiteit te omarmen tijdens elke rit. Dat gezegd hebbende, ga je gang en kies je nieuwe favoriete wielershirt, en schitter door te fietsen waar je ook gaat.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Aanbevolen artikelen