cover 132 1

Sirokon merinovillaiset pitkähihaiset SRX-pyöräilypaidat

Merinovilla on erinomainen pyöräilyvaatteiden valmistukseen käytettävä kuitu. Se on pehmeä, lämmin, hengittävä, antibakteerinen ja ehkäisee hajuja. Kaikki nämä ominaisuudet, sekä muut, joita kävimme läpi tässä blogijulkaisussa, tekevät siitä luonnollisen vaihtoehdon teknisten vaatteiden, kuten Sirokon aluskerrosten ja pyöräilysukkien valmistamiseen. Nyt esittelemme myös kaksi uutta pitkähihaista merinovillaista pyöräilypaitaamme SRX-mallistosta, joka on ensiluokkaisen laatumme mallisto.

Mustan ja ruskean sävyiset Pro World Race- ja Pro Exclusive -mallit on suunniteltu talvea ja välikausia varten. Ne pitävät lämpimänä ilmojen käydessä viileiksi ja viilentävät, kun pyöräillessä tulee hiki. Tässä ovat niiden tärkeimmät ominaisuudet:

Materiaali

Pitkähihaiset SRX-pyöräilypaidat on valmistettu Portugalissa käyttäen korkealaatuista materiaalia, jossa yhdistyvät merinovilla (28 %) ja polyesteri (72 %). Tämä luonnollisten ja synteettisten kuitujen seos mahdollistaa merinovillan tarjoaman erinomaisen lämmönsäätelyn, pehmeyden ja käyttömukavuuden sekä polyesterin tarjoaman korkean hengittävyyden ja nopean kuivumisen.

image

Aivan kuten muutkin kankaat, joita käytämme Siroko-vaatteiden valmistuksessa, myös nämä pitkähihaiset pyöräilypaidat tarjoavat käyttäjälleen suojaa auringolta, tässä tapauksessa suojakertoimella UPF 50+.

Saumat

Koko pyöräilypaita on varustettu litteillä sisäsaumoilla hiertymien ja ihon ärtymisen ehkäisemiseksi.

Istuvuus ja design

Kuten olemme aiemmissa julkaisuissamme maininneet, ovat pitkähihaiset M4-pyöräilypaidat hyvin joustavia, kiitos niissä käytettyjen kuitujen. Merinovillaiset SRX-pyöräilypaidat kuitenkin tarjoavat joustavuutta ainoastaan kankaan kuderakenteen osalta. Tästä syystä, jos olet kahden koon välissä, suosittelemme merinovillaisten SRX-mallien tapauksessa valitsemaan suuremman koon, erityisesti, jos olet rennomman istuvuuden ystävä. Jos pidät tiukemmin istuvista vaatteista, valitse pienempi koko. Älä kuitenkaan unohda, että tulet pitämään alla aluskerrosta ja että pienempi koko tarkoittaa myös sitä, että pyöräilypaitasi venyy enemmän, mikä johtaa suurempaan jännitykseen kankaassa. Tämä voi vähentää liikkumisen vapauttasi pyörän selässä ja lyhentää myös pyöräilypaidan käyttöikää.

image 1

Tällä hetkellä pitkähihaisista merinovillaisista SRX-pyöräilypaidoista on saatavilla ainoastaan miesten malleja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteivätkö myös naiset voisi käyttää niitä. Jos naispyöräilijänä haluat hankkia sellaisen, kannattaa sinun ottaa mittasi ja tarkastaa koko-opas nähdäksesi, mikä koko olisi sopiva. Samaa suosittelemme toki myös miespuolisille pyöräilijöille – ottaen huomioon myös edellisen kappaleen vinkkimme istuvuuden suhteen.

Kuten malleissamme on tapana, on myös näissä pyöräilypaidoissa takapaneeli hieman etupaneelia pidempi. Takaosan helma on pidempi, jotta kun pyöräillessä nojaamme eteenpäin, ei takana oleva kangas lopu kesken – ja puolestaan edessä sitä ei ole liikaa. Näin pyöräilypaita sopeutuu pyöräilijän asentoon ja suojaa alaselkää tarjoamatta ylimääräistä ilmanvastusta.

qmsiR6Pzdopg ypS2s Ko t4IoDFoXKz41aRxaTl d y5RBF4Lk8VeKz2dyb aT7clasG bP6DwWmuQ0tAXLeRq9qW9 7DOsQxGpDwjIsS2s2bA7rlO47tZgw0HNX3rnPxJ30p5kYhSOcbRc4zEKfrIf6X9S0aFzSSOJJr

Pääntie ja helma

Pääntie on pyöreä, eikä liian matala tai liian korkea. Se on valmistettu samasta pehmeästä materiaalista kuin muukin osa paidasta. Olemme lisänneet paitaan myös vetoketjupiilon vasemmalle puolelle. Lopputuloksena on äärimmäisen mukava pääntie, joka pitää tuulen ja kylmyyden ulkona ehkäisten samalla hankautumista, kankaan jäämistä vetoketjun väliin ja kaikenlaisia epämukavuuden tuntemuksia kaulalla.

image 2

Pyöräilypaidan helmaan on sijoitettu joustava nauha, jota on varustettu sisäosan silikonipinnalla. Tämän elementin ei koskaan pitäisi puuttua hyvästä pyöräilypaidasta. Se nimittäin takaa sen, että paita istuu hyvin, ei nouse ylös, eikä myöskään jätä sellaisia aukkoja kehon ja paidan väliin, josta tuuli pääsisi sisään.

Hihat

Aivan kuten M4-pyöräilypaidat, myös merinovillaiset SRX-mallit on varustettu suorilla hihoilla. Ne ovat tarpeeksi pitkät, jotta ranteesi eivät altistu kylmyydelle, kun istahdat pyörän selässä ajoasentoon ja suoristat kätesi.

image 3

Hihansuu on leveä ja juuri tarpeeksi tiukka, jotta hiha ei nouse ylöspäin, eikä myöskään purista liikaa ranteita. Sitä voi helposti venyttää ja asetella käsineen päälle.

Taskut

Voittavan joukkueen pelaajia ei kannata lähteä vaihtamaan. Samaa lähestymistapaa olemme noudattaneet myös pyöräilypaidan taskujen osalta: aivan kuten muutkin malleistamme, myös merinovillaiset SRX-pyöräilypaidat on varustettu kolmella klassisella takataskulla. Keskiosan tasku on tilavuudeltaan suurempi kuin sivutaskut. Lisäksi oikealle puolelle on sijoitettu pieni vetoketjutasku, johon pääsee käsiksi sivukautta. Tämä sopii erinomaisesti kotiavainten, rahan tai käytettyjen geelien ja patukoiden kääreiden säilyttämiseen.

image 4

Taskujen yläreunassa on musta heijastava päärmekaistale, joka tarjoaa paitsi näkyvyyttä tiellä, myös estää esineitä luiskahtamasta ulos taskuista.

Vetoketju

Kuten kaikki muutkin Siroko-pyöräilypaidat ja -takit, myös SRX-malli on varustettu puoliautomaattisella SBS-vetoketjulla. Tämä tarkoittaa sitä, ettei vetoketju liu’u vapaasti, ellei vedintä nosteta tiettyyn pisteeseen saakka. Pyöräilijä voi valita vetoketjun asennon tarpeidensa mukaan: avonaisempana ja auki olevana nousuosuuksilla, mikä mahdollistaa paremman ilmanvaihdon ja viilentymisen, tai kiinni laskuosuuksien aikana.

Vetoketju sisältää jo mainitun vetoketjupiilon sekä sisäosan kangassuojauksen, joka ehkäisee ilman sisäänpääsyn ja estää kangasta takertumasta vetoketjun väliin, kun sitä vedetään ylös- tai alaspäin. Näiden ominaisuuksien ansiosta vetoketju ei myöskään hankaa tai tartu kaulaan, rintaan tai bib-housuihin.

Heijastavat yksityiskohdat

Kaikkien pyöräilyvaatteiden tulisi olla varustettu heijastavilla yksityiskohdilla, ja erityisen tärkeää tämä on sellaisten vaatteiden kohdalla, jotka on suunniteltu pimeämpiin vuodenaikoihin. Merinovillaiset SRX-pyöräilypaidat sopivat erinomaisesti käytettäviksi välikausina ja talvella, ja tästä syystä taskujen reunat on varustettu heijastavalla mustalla päärmeellä.

Hoito- ja pesuvinkkejä

Merinovillan antibakteeriset ja hajuja ehkäisevät ominaisuudet mahdollistavat vaatteelle useita käyttökertoja pesujen välissä, mutta tälläkin on toki rajansa. Tarvittavat pesuvälit määräytyvät hien määrän ja tyypin mukaan, mutta jos et tyypillisesti hikoile paljoakaan, suositellaan pyöräilypaita pestäväksi jokaisen 2–3 käyttökerran jälkeen. Jos mahdollista, pese se käsin, äläkä väännä sitä kuivaksi. Älä myöskään liota tai käytä valkaisu- tai huuhteluainetta.

Jos käytät pesukonetta, aseta pyöräilypaita erilliseen pesupussiin välttääksesi sitä hankautumasta muita vaatteita tai pesukoneen rumpua vasten tai takertumasta niihin. Pese alle 30 °C:ssa samanväristen kanssa ja käytä lyhyttä pesuohjelmaa, joka on tarkoitettu herkille vaatteille. Valitse myös herkille vaatteille sopiva pyykinpesuaine ja käytä sitä pieniä määriä – ja muista olla tässäkään tapauksessa käyttämättä valkaisu- tai huuhteluainetta.

Näitä vinkkejä noudattamalla pidennät näiden pehmeiden ja mukavien merinovillaisten pitkähihaisten SRX-pyöräilypaitojen sekä muiden pyöräilyvaatteiden käyttöikää.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on merkitty *

Suositellut artikkelit