newcolors

Nieuwe Siroko kleuren voor lente-zomer 2022

Eén ding is gegarandeerd aan het begin van elk nieuw wielerseizoen: de wens van fietsliefhebbers en de wielrenners zelf om de nieuwe tenues van de profteams te bekijken. Ook amateurploegen, clubs en lokale wielergroepen doen mee aan dit kleurenfestival met hun kleding en accessoires om het jaar enthousiast te beginnen. Zodra de nieuwe tenues worden onthuld, worden de sociale netwerken overspoeld met foto’s en begint iedereen commentaar te leveren op het succes of de mislukking van de ontwerpen. Het is allemaal een kwestie van smaak.

Siroko doet ook mee aan deze festiviteiten door nieuwe kleuren toe te voegen voor de lente-zomercollectie van 2022. We breiden de chromatische lijn van wielershirts, fietsbroeken, vesten en sokken uit, waardoor je meer opties hebt en nog meer combinaties mogelijk worden. Laat ons je nu wegwijs maken in de nieuwe tinten en kleurschakeringen en je wat ideeën geven over hoe je de kledingstukken kan mixen en matchen. Iedereen heeft zijn eigen smaak en stijl, maar wij zijn hier om je een handje te helpen.

ZEG NEE TEGEN GRIJZE DAGEN, ZEG JA TEGEN GRIJZE KORTE FIETSBROEKEN EN WIELERSHIRTS

image

Hierboven zie je de nieuwe BX Fassa korte fietsbroek in grijs met witte details en witte bretels. Deze kleur korte fietsbroek is het nieuwe zwart, omdat hij kan worden gecombineerd met bijna elke kleur wielershirt en bijpassende sokken. Het M2 Yorkshire wielershirt en zwarte sokken in plaats van de witte op de foto hierboven zou ook geweldig staan. Hetzelfde geldt voor cyaan of olijfgroene wielershirts en sokken. Je kunt zelfs nog een stap verder gaan met een levendig oranje of violet wielershirt en sokken.

image 1

Het SRX Pro Climb wielershirt is er nu in parelgrijs. Het ziet er geweldig uit in combinatie met een korte zwarte fietsbroek en sokken, maar je kunt het ook dragen met een grijze korte fietsbroek en koraal of kauwgom roze fietsvest en sokken voor een contrasterende look. 

BLAUW BLOED

De nieuwe BX Umbrail korte fietsbroek geeft liefhebbers van marineblauw de mogelijkheid om wat nieuws te proberen door een optie toe te voegen die net zo elegant is als zwart maar veel helderder. Je kunt een echte prins op het witte paard worden in een blauw wielershirt en sokken, maar je kunt het ook combineren met een wit wielershirt en sokken of met het nieuwe SRX Pro Climb parelgrijze wielershirt en blauwe sokken. Dit zijn allemaal uitstekende kledingkeuzes, maar vergeet niet om rekening te houden met de kleur van je fietsschoenen.

image 2

We hebben ook wielershirts, vesten en sokken in cyaan. Deze drie samen, gecombineerd met de eerder genoemde grijze korte fietsbroek, is een van de vele mogelijke outfits. Bekijk enkele andere opties op de foto hieronder.  

image 3

ER IS EEN KLEUR ROOD VOOR ELKE FIETSER

Zoals Audrey Hepburn zei: “Er is een kleur rood voor elke vrouw” en ze had gelijk, want de verscheidenheid aan roodtinten is echt fantastisch. Dit nieuwe seizoen voegen we bij Siroko 3 nieuwe tinten toe: Terracotta, Koraal en Koperrood. De eerste is te vinden in het nieuwe SRX Pro Rossfeld wielershirt. Koraal is er in vesten en sokken, terwijl Koperrood een aanvulling is op de uitgebreide lijst van monochrome ontwerpen van de V1 vesten.

image 4

Bovendien hebben we het kleurengamma van de BX korte fietsbroek uitgebreid met de Bionaz bordeaux stijl die past bij het SRX Pro Dirty Kanza wielershirt in dezelfde kleur, naast de witte SRX Pro Ardiden, olijfgroene SRX Pro Stage en bordeaux/rode M2 Coppi.

HET IS MAKKELIJK OM GROEN TE ZIJN

Met de nieuwe BX Oberwald korte fietsbroek, het SRX Pro Stage wielershirt, het V1 Melbourne vest en de S1 Sa Calobra sokken, moeten we het misschien oneens zijn met het liedje van Kermit de Kikker “It’s not easy being green”, want groen zijn is een stuk makkelijker geworden, zowel aan de binnenkant, met de eco-vriendelijke groene spirit waar de meeste fietsers om bekend staan, als aan de buitenkant. Hier zijn een paar ideeën waarmee je de nieuwe fietsbroek met verschillende kleuren kunt combineren.

image 5

Van links naar rechts: SRX Pro Ardiden, SRX Pro Hightech, SRX Pro Somport en M2 Tirol

MEER KLEUREN, MEER OPTIES

Naast de vier tot nu toe genoemde kleuren, hebben we ook twee nieuwe kleuren (Beige en Pruim) toegevoegd, evenals Kauwgom Roze sokken die passen bij roze wielershirts of wielershorts met roze elementen. Het beige is verkrijgbaar in het SRX Pro Somport wielershirt en het V1 Foraker vest. Het V1 Col fietsvest is er in de kleur Pruim.

image 6

Last but not least, twee nieuwe en belangrijke kledingstukken uit de SRX-lijn: het SRX Pro Layer winddichte fietsvest dat we al uitgebreid gereviewd hebben, en de nieuwe SRX Pro Race fietshandschoenen met Hybrid Cell System-technologie van Elastic Interface®. Met alle eerder genoemde kleuren en deze twee kledingstukken zijn er nog meer geweldige outfit-opties voor je bij de hand. Geniet van de rit!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Aanbevolen artikelen