newcolors

Uudet Siroko-värit kaudelle kevät/kesä 2022

Yksi asia on varmaa kunkin uuden pyöräilykauden alkaessa: pyöräilyintoilijoiden ja pyöräilijöiden halu tarkastaa ammattitiimien uudet asut. Jopa harrastelijatiimit, kerhot ja paikalliset pyöräilyryhmät liittyvät mukaan tähän värijuhlaan uusine vaatteineen ja asusteineen aloittaakseen uuden kauden intoa täynnä. Heti uusien tiimiasujen julkistamisen jälkeen täyttyvät somet kuvilla ja kommentteja alkaa sadella joko designien onnistumisista tai epäonnistumisista. Nämä ovat makuasioita.

Myös Siroko on päättänyt liittyä mukaan tähän juhlaan lisäämällä uusia värejä kevät/kesä 2022 -kauden mallistoonsa. Laajennamme yksiväristen pyöräilypaitojen, bib-shortsien, liivien ja sukkien väriskaalaa tarjoamalla asiakkaillemme enemmän vaihtoehtoja ja takaamalla yhä useampia mahdollisia yhdistelmiä. Tutustumme seuraavaksi uusiin sävyihin ja annamme ideoita siitä, kuinka yhdistellä vaatteita toistensa kanssa. Jokaisella meistä on oma makunsa ja tyylinsä, mutta tässä muutamia jännittäviä vaihtoehtoja!

SANO “EI” HARMAILLE PÄIVILLE, JA “KYLLÄ” HARMAILLE BIB-SHORTSEILLE JA PAIDOILLE

image

Yllä olevassa kuvassa näet uudet BX Fassa -bib-shortsit harmaana ja valkoisilla yksityiskohdilla ja henkseleillä varustettuna. Tämä bib-shortsiväri on uusi musta, sillä sen voi yhdistää lähes minkä tahansa värisen pyöräilypaidan ja yhteensopivien sukkien kanssa. M2 Yorkshire -paita ja mustat sukat ylläolevan kuvan valkoisten sijaan näyttäisivät myös upeilta. Sama pätee syaaninvärisiin tai oliivinvihreisiin paitoihin ja sukkiin. Halutessasi voit myös irrotella ja valita kirkkaanoranssin tai violetin pyöräilypaidan ja sukat.

image 1

SRX Pro Climb -paita on nyt saatavilla helmenharmaana. Se näyttää upealta yhdistettynä mustiin bib-shortseihin ja sukkiin, mutta sitä voi käyttää myös yhdessä harmaiden bib-shortsien ja korallinvärisen tai purukuminpinkin pyöräilyliivin ja sukkien kanssa kontrastilookia varten.

SINIVERISTÄ

Uudet BX Umbrail -bib-shortsit antavat laivastonsinisen ystäville mahdollisuuden lisätä asuihinsa vaihtelua, tarjotessaan vaihtoehdon, joka on aivan yhtä elegantti kuin mustakin, mutta vain huomattavasti kirkkaampi. Voit pukeutua täysin siniveriseksi yhdistämällä niihin sinisen pyöräilypaidan ja sukat, mutta voit myös pukea niiden kanssa valkoisen pyöräilypaidan ja sukat – tai vaikka uuden helmenharmaan SRX Pro Climb -pyöräilypaidan sekä siniset sukat. Kaikki edellä mainituista ovat erinomaisia asuvalintoja, kunhan muistat ottaa huomioon myös pyöräilykenkiesi värin.

image 2

Valikoimastamme löytyy myös syaanin värinen pyöräilypaita, liivi ja sukat. Nämä kolme yhdistettynä edellä mainittuihin harmaisiin bib-shortseihin muodostavat yhden monista mahdollisista asuista. Alla olevassa kuvassa näet joitain muista vaihtoehdoista.

image 3

PUNAISEN SÄVY JOKA PYÖRÄILIJÄLLE

Kuten Audrey Hepburn sanoi: “Jokaiselle naiselle löytyy punaisen sävy” ja hän oli totisesti oikeassa. Punaisen sävyskaala on hyvin kattava. Tällä uudella kaudella lisäämme Sirokolla valikoimiimme kolme uutta sävyä: terrakotan, korallin ja kuparinpunaisen. Terrakottaa löytyy uudesta SRX Pro Rossfeld -pyöräilypaidastamme. Korallia on saatavilla pyöräilyliivissä ja sukissa, kun taas kuparinpunainen saapuu täydentämään kattavaa V1-liivien yksiväristen designien valikoimaa.

image 4

Lisäksi olemme laajentaneet BX-bib-shortsien värivalikoimaa punaruskealla Bionaz-tyylillä sopimaan yhteen samanvärisen SRX Pro Dirty Kanza -pyöräilypaidan kanssa. Lisäksi se sopii erinomaisesti yhteen myös valkoisen SRX Pro Ardidenin, oliivinvihreän SRX Pro Stagen ja punaruskean/punaisen M2 Coppin kanssa.

ON HELPPOA OLLA VIHREÄ

Uusien BX Oberwald -bib-shortsien, SRX Pro Stage -pyöräilypaidan, V1 Melbourne -liivin ja S1 Sa Calobra -sukkien ansiosta joudumme olemaan eri mieltä Kermit-sammakon kanssa. Vihreänä olemisesta tuli nimittäin juuri rutkasti helpompaa. Tämä pätee niin ympäristöystävälliseen vihreään mielenlaatuun, josta useimmat pyöräilijät tunnetaan, kuin asuvalintoihinkin. Tässä muutama idea siitä, miten yhdistää uudet bib-shortsit eri värien kanssa.

image 5

Vasemmalta oikealle: SRX Pro Ardiden, SRX Pro Hightech, SRX Pro Somport ja M2 Tirol

ENEMMÄN VÄREJÄ, ENEMMÄN VAIHTOEHTOJA

Tähän mennessä mainittujen neljän värin lisäksi olemme lisänneet valikoimiimme kaksi uutta sävyä (beigen ja luumun) sekä purukuminpinkit sukat sopimaan yhteen vaaleanpunaisten pyöräilypaitojen tai vaaleanpunaisia elementtejä sisältävien pyöräilypaitojen kanssa. Beige väri on saatavilla SRX Pro Somport -pyöräilypaidassa ja V1 Foraker -liivissä. Luumua löytyy V1 Col -pyöräilyliivistä.

image 6

Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä, olemme lisänneet SRX-malliston valikoimaamme kaksi tärkeää vaatekappaletta: tuulenpitävän SRX Pro Layer -liivin, jonka olemme jo arvostelleet yksityiskohtaisesti, sekä uudet SRX Pro Race -kynsikkäät Elastic Interfacen® Hybrid Cell System -teknologialla. Edellä mainittujen värien ja kahden uuden vaatekappaleen ansiosta yhdisteltävissäsi on entistä enemmän upeita asuvaihtoehtoja. Nauti matkasta!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on merkitty *

Suositellut artikkelit