cover 129

Sirokon merinovillaiset SRX-pyöräilysukat

Kun ilmat alkavat viiletä, ja etsit sukkia, jotka pitävät jalkasi lämpiminä ollen myös miellyttävät käyttää, on päätös hyvin helppo: hyvät merinovillaiset pyöräilysukat, kuten Siroko SRX:t sopivat tarkoitukseen täydellisesti. Jalkojen paleleminen pyöräilyn aikana on äärimmäisen inhottavaa ja epämukavaa. Vaikka pyöräilysukat eivät välttämättä olekaan tärkeyslistan kärjessä säiden viiletessä, voivat ne itse asiassa vaikuttaa merkittävästi siihen, tuletko nauttimaan pyöräilyreissuistasi vai et.

image 4

Sukat ovat yksi niistä asusteista, joita ostamme usein niiden designin ja tyylin perusteella, kun todellisuudessa tärkeintä olisi, että ne olisivat mukavat käyttää, pitäisivät jalkamme kuivina ja suojaisivat kylmyydeltä/kuumuudelta sekä kengän aiheuttamalta hankaukselta. Merinovillaiset SRX-sukat täyttävät kaikki nämä vaatimukset erinomaisesti, mahdollistaen sen, että treenisi sujuvat sujuvasti ja mukavasti, ja voit nauttia maantie-, maasto- ja gravel-pyöräilystä sekä kulkea kaupungissa töihin pyörällä myös talviaikaan tai lähteä ajelulle koko perheen voimin. Tässä sukkien tärkeimmät ominaisuudet:

MATERIAALI

Sirkokon SRX-pyöräilysukat on valmistettu merinovillan (39 %) ja polyamidin (57 %) ja elastaanin (4 %) yhdistelmästä, joka takaa erinomaisen lämpö-painosuhteen sekä täydellisen istuvuuden. Lopputuloksena on keskipaksu sukka, joka ei ole liian kookas, jotta normaalisti kesäsukkien kanssa käyttämämme kenkä ei puristaisi liikaa ja jotta veri pääsee yhä kiertämään hyvin varpaisiin saakka. On tärkeää muistaa, että ei väliä sillä, kuinka paksu ja eristävä materiaali on, jos sukka on liian paksu eikä mahdollista kunnollista verenkiertoa, sillä tämä aiheuttaa sen, että jalkasi eivät lämpene ja saattavat olla jopa tunnottomat.

image 5

Polyamidin ja elastaanin joustavuuden ja hengittävyyden lisäksi sukat hyötyvät myös merinovillan tuomista eduista, joihin lukeutuu muun muassa lämpöä säätelevät ominaisuudet. Jos haluat lukea lisää tämän luonnonkuidun hyödyistä, löydät tästä julkaisumme, jossa kerromme sen kaikista ominaisuuksista. Selitämme julkaisussa myös, miksi sitä käytetään niin laajalti pyöräily- ja muiden urheiluvaatteiden materiaalina.

RAKENNE

Käytettyjen materiaalien lisäksi on myös sukan rakenne huomionarvoinen seikka. Mesh-kangasrakenne on tiivis, mutta hengittävä, ollen tiiviimpi tärkeillä alueilla, kuten varpaiden ja päkiän alueella, mutta vähemmän tiivis kantapään ja jalkapöydän alueella. Tämä vähentää sekä sukan painoa että kokoa, mikä tarjoaa paremman eristyksen ja käyttömukavuuden siellä, missä niitä eniten tarvitaan.

Hankautumisen ja epämukavien tuntemusten välttämiseksi ei kontakti- tai painepisteiden alueelle, kuten varpaisiin, jalkapöydän alueelle, kantapäihin tai nilkkoihin ole sijoitettu lainkaan saumoja.

DESIGN

image 6

Mitä designiin tulee, on merinovillaisilla SRX-sukilla samat ominaisuudet kuin Sirokon S1-sukilla.

  • Elastinen jalkaholvin kaistale, joka pitää sukan paikoillaan ja estää sitä rytistymästä kengän kärkeen.
  • Leveä, jämäkkä sukansuu, joka estää sukkaa valumasta alas.
  • Päkiän alueen pehmuste, joka helpottaa painetta polkiessa.
  • Y-muotoinen kanta täydellistä istuvuutta varten.

SUKAN VARREN KORKEUS

Merinovillaiset SRX-sukat ovat designiltaan keskimittaiset eli niiden varren korkeus on noin 18 cm. Ne tarjoavat siis erinomaista suojaa säärille ja pohkeille toimiessaan ylimääräisenä kerroksena bib-pyöräilyhousujen alla.

image 7

Jos haluat lukea lisää eri sukanvarren korkeuksista, voit tutustua pyöräilysukkaoppaaseemme, josta löydät kaikki tärkeimmät seikat, joita ottaa huomioon omiin tarpeisiisi parhaiten sopivia pyöräilysukkia valitessasi. Älä myöskään unohda tarkastaa kahta Sirokon SRX-mallia, joiden ominaisuuksia kävimme läpi tässä artikkelissa. Olemme melkoisen varmoja siitä, että joko harmaa Maloja-tyyli tai klassisen musta Grappa tulee täyttämään odotuksesi pitämällä jalkasi lämpiminä ja kuivina sekä tarjoten erinomaista käyttömukavuutta treeniesi aikana.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on merkitty *

Suositellut artikkelit